Μπα: «Είμαστε εδώ για να τα δώσουμε όλα και ν' αποκαταστήσουμε τα πράγματα!»

Ο Ουσεϊνού Μπα στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της 4ης αγωνιστικής του Europa League με την Καραμπάγκ στο Αζερμπαϊτζάν (13/10, 19.45) μίλησε για όλους και για όλα και κυρίως την πρόθεση όλων στον Ολυμπιακό ν' αντιστρέψουν την κατάσταση αρχής γενομένης του αγώνα με τους Αζέρους.

Μπα: «Είμαστε εδώ για να τα δώσουμε όλα και ν' αποκαταστήσουμε τα πράγματα!»

Από πλευράς παικτών στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Καραμπάγκ για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League παρέστη ο Ουσεϊνού Μπα.

Ο επανακάμψας Σενεγαλέζος στόπερ αναφέρθηκε στην επιθυμία όλων στους πρωταθλητές Ελλάδος ν' αντιδράσουν αρχής γενομένης από τον αγώνα της Πέμπτης (13/10, 19.45)

- Θα θέλαμε να μας πει πρώτα απ’ όλα αισθάνεται από την απουσία του τις προηγούμενες ημέρες και αν έχει εντοπίσει ο ίδιος τον τρόπο που μπορεί να αντιδράσει ο Ολυμπιακός;

«Νιώθω πολύ καλά έχω δουλέψει πολύ μετά τον τραυματισμό μου. Παρακολούθησα το παιχνίδι απ’ έξω και έχουμε χάσει ένα εντός έδρας παιχνίδι και είμαστε απογοητευμένοι. Είμαστε εδώ έτοιμοι να τα δώσουμε όλα για να κάνουμε ένα καλύτερο παιχνίδι και να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

- Τι πρέπει να αλλάξει σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, τι σας έχει πει ο προπονητής σας;

«Η αλήθεια είναι ότι έχουνε αλλάξει πολλά πράγματα. Είμαστε σε μία φάση που έχουμε αλλάξει πολλά πράγματα. Έχουμε μιλήσει με τον προπονητή και έχουμε ότι πρέπει να προσέξουμε το θέμα της συγκέντρωσης και να έχουμε τον συναισθηματικό έλεγχο και να είμαστε πιο επιθετικοί. Το κυριότερο είναι να μην χάσουμε τη συγκέντρωση μας γιατί σε αυτό οφείλεται το αρνητικό αποτέλεσμα».

- Υπάρχει στα αποδυτήρια δίψα για εκδίκηση μετά απ’ ότι έγινε την περασμένη Πέμπτη;

«Η αλήθεια είναι ότι το έχουμε ανάγκη γιατί είμαστε σε κακή θέση στην Ευρώπη και γενικότερα γιατί είμαστε μία μεγάλη ομάδα και θέλουμε να τα αποκαταστήσουμε τα πράγματα. Είμαστε απογοητευμένοι και είναι και ο κόσμος μας από τη θέση μας στην Ευρώπη και θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό και να βελτιώσουμε την εικόνα μας».

- Για ποιο λόγο πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός είναι ανταγωνιστικός στην Ευρώπη στα εκτός έδρας και όχι εντός;

«Είναι αλήθεια ότι υπάρχει αυτή είναι η εικόνα μας μέχρι τώρα. Ίσως συμβαίνει γιατί έχουμε αρκετούς νέους παίκτες που δεν έχουν παίξει πολλά εντός έδρας παιχνίδια και δεν γνώριζαν τη διαδικασία. Η αλήθεια είναι ότι προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πρέπει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και εντός έδρας κυρίως και να είμαστε η ομάδα που έχει περισσότερο έλεγχο στα παιχνίδια της».