Μίτσελ: «Ναι, είναι η τελευταία μας ευκαιρία με την Καραμπάγκ»

O Μίτσελ επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του προπονητή της Καραμπάγκ ότι το ματς της Πέμπτης (13/10, 19.45) είναι η «τελευταία ευκαιρία» του Ολυμπιακού, χαρακτηρίζοντας αποφασιστική την αναμέτρηση. Τι είπε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των Πειραιωτών.

Μίτσελ: «Ναι, είναι η τελευταία μας ευκαιρία με την Καραμπάγκ»

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (13/10, 19.45) ανάμεσα στην Καραμπάγκ και τον Ολυμπιακό:

Έχετε καταλήξει στην ενδεκάδα και στο σχήμα που θα δούμε αύριο;

Φυσικά και έχω καταλήξει στο ποιοι θα είναι οι ποδοσφαιριστές που θα παίξουν. Έχουμε κάποια προβλήματα φυσικής κατάστασης με κάποιους που έπαιξαν στο πρώτο παιχνίδι. Γι’ αυτό και έχουμε αλλαγές στην αποστολή. Μένουν τρεις αγώνες να παίξουμε και πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πρέπει να προσαρμόσουμε στις ανάγκες της ομάδας την ενδεκάδα και την αποστολή.

Ο κ. Κουρμπάνοφ είπε ότι αυτό το παιχνίδι θα αποτελέσει την τελευταία ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Αντιμετωπίζουν στην ομάδα με αυτόν τον τρόπο το ματς;

Ναι, το ξέρουμε έχουν συμβεί αρκετά πράγματα και το αυριανό παιχνίδι θα είναι αποφασιστικό για εμάς. Το έχω ακούσει ότι το είπε ο αντίπαλος προπονητής και εμείς το ξέραμε ότι είναι έτσι.

Στην Κρήτη έδωσε την ευκαιρία σε ένα παιδί από την ακαδημία να παίξει βασικός. Αν σκέφτεται να το κάνει ξανά και πότε θα δούμε για πρώτη φορά τον Πασχαλάκη;

Δεν είναι άγνωστο ότι μου αρέσει να χρησιμοποιώ παιδιά από την ακαδημία. Μουο αρέσει ότι είναι όλα τα παιδιά διαθέσιμα. Έχω παίξει τρία παιχνίδια στον πάγκο του Ολυμπιακού και στα δύο έχουν παίξει παιδιά από την ακαδημία.

Το να ποντάρεις σε νέα παιδιά είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις. Τώρα έχοντας πολλούς παίκτες στη διάθεση μας είναι πιο δύσκολο να γίνει, αλλά θα βρούμε τη λύση. Θα παίξει αύριο ο Πασχαλάκης. Το έμαθε πρώτος εκείνος και γι’ αυτό σας το λέω.


Ποια ήταν τα συναισθήματα σας μετά την ήττα με 3-0 από την Καραμπάγκ;

Το αποτέλεσμα ήταν πολύ σκληρό γιατί δεν παίξαμε τόσο άσχημα για να χάσουμε 3-0. Η ομάδα έχασε τον συναισθηματικό έλεγχο και αυτό οφείλεται σε μία αρρώστια που σιγά σιγά αρχίζουμε να τη θεραπεύουμε.