Ολυμπιακός: Πρώτη σκέψη για τρεις στόπερ στο Μπακού

Ο Μίτσελ φέρεται να έχει ως αρχικό πλάνο για το Μπακού τη «συνταγή» του πρώτου αγώνα με την Καραμπάγκ στο Φάληρο. Από την κατάσταση των Μπα, Σισέ και Βρσάλικο θα εξαρτηθεί η τελική απόφαση

Ολυμπιακός: Πρώτη σκέψη για τρεις στόπερ στο Μπακού

Σήμερα το απόγευμα στο «Τόφικ Μπαχράμοφ» θα πάρει την τελική του απόφαση ο Μίτσελ για το αν θα πάει τελικά με τριάδα στην άμυνα κόντρα στην Καραμπάγκ, όπως συνέβη και στο πρώτο ματς με τους Αζέρους στο Καραϊσκάκη.

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού δείχνει σε πρώτη φάση το αρχικό του πλάνο να είναι οι τρεις πίσω, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από την κατάσταση που θα βρίσκονται οι Σισέ, Μπα και Βρσάλικο. Ο Μπα προέρχεται από μία 15νθήμερη απουσία λόγω τραυματισμού.

Ο Βρσάλικο είχε ταλαιπωρηθεί με μία ίωση στο Ηράκλειο και ο Σισέ επιστρέφει στην αποστολή, έχοντας όμως και εκείνος κάποια μικρά θέματα υγείας τις προηγούμενες μέρες, ξέχωρα φυσικά από το γεγονός ότι ο Μίτσελ τον είχε βάλει προσωρινά στον «πάγο» εξαιτίας της συμπεριφοράς του με την Καραμπάγκ.

Ο τρόπος με τον οποίο επιτίθεται η πρωταθλήτρια Αζερμπαϊτζάν οδηγεί τον Ισπανό κόουτς στο να πάει με τριάδα πίσω, αρκεί στο τελευταίο τεστ που θα γίνει στην απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο της Καραμπάγκ να δει όλους τους παίκτες του στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας.

Ο... παράγοντας Εμβιλά και τα σερί 90λεπτα

Πάντοτε υπάρχει ως σκέψη και η παρουσία του Γιαν Εμβιλά στο κέντρο της άμυνας. Όμως, από χθες σαν να έδειξε ο Μίτσελ ότι διατηρεί κάποιες επιφυλάξεις. Προφανώς και θα ήθελε τον Γάλλο να παίξει αύριο στο Μπακού, αλλά όταν προέρχεται από τρία σερί 90λεπτα σε διάστημα μίας εβδομάδας και ακολουθεί το ματς με τον ΠΑΟΚ τη Δευτέρα, είναι λογικό να γίνονται κάποιες δεύτερες σκέψεις από τον προπονητή.

Ο Μίτσελ θα μιλήσει φυσικά μαζί του προτού πάρει την οριστική του απόφαση. Ο Εμβιλά είναι υπεραπαραίτητος στο πλάνο του Ολυμπιακού, αλλά πάντοτε παίζει ρόλο και ο παράγοντας επιβάρυνση του κορμιού, ειδικά όταν στο καλεντάρι υπάρχει το παιχνίδι με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν διαθέσιμοι στόπερ.

Οι Σωκράτης, Σισέ, Μπα και ο κατά συνθήκη κεντρικός αμυντικός Σίμε Βρσάλικο θα μπουν το πρωί στο τσάρτερ για Αζερμπαϊτζάν. Όπως αναφέραμε παραπάνω όμως, η απογευματινή προπόνηση στο Μπακού θα είναι καθοριστική ως προς τα τελικά πλάνα του Μίτσελ.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ