Ολυμπιακός: Δεν επιλέγει παιχνίδια ο Μίτσελ, αλλά οι συνθήκες τον οδηγούν σε αλλαγές στο Μπακού

Ο Μίτσελ σκέφτεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές με την Καραμπάγκ στο Μπακού (13/10, 19.45), όχι μόνο επειδή ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τον ΠΑΟΚ, αλλά και επειδή προς τα εκεί τον οδηγούν οι συνθήκες.

Ολυμπιακός: Δεν επιλέγει παιχνίδια ο Μίτσελ, αλλά οι συνθήκες τον οδηγούν σε αλλαγές στο Μπακού

Ο Μίτσελ στην προπόνηση που θα γίνει στο γήπεδο της Καραμπάγκ το απόγευμα της Τετάρτης (12/10), θα ανοίξει εν πολλοίς τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του. Μια ενδεκάδα που ως πρώτη εικόνα φαίνεται ότι θα έχει κάποιες εκπλήξεις.

Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι ο Ισπανός τεχνικός ίσως αφήσει έξω κάποιο ή κάποια από τα βασικά του στελέχη, επειδή ακολουθεί το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη την Δευτέρα (17/10, 20.00).

Εμείς θα λέγαμε ότι τον αναγκάζουν και οι συνθήκες να μπαίνει σε τέτοιες σκέψεις ο Μίτσελ, ώστε να βάλει όσο το δυνατόν πιο φρέσκα πόδια στο Μπακού και να αφήσει στην άκρη ορισμένα παιδιά που έχουν τραβήξει μεγάλο κουπί από το ματς με τον Ατρόμητο και έπειτα.

Προς το παρόν τίποτα δεν είναι σίγουρο, αλλά ως σκέψη υπάρχει από πλευράς Μίτσελ. Ο Ισπανός δεν επιλέγει παιχνίδια και δεν θεωρεί το ματς στο Αζερμπαϊτζάν ως λιγότερο σημαντικό από το παιχνίδι με τον «Δικέφαλο του βορρά».

Άλλωστε, ο Ολυμπιακός παίζει στο «Tofiq Bahramov» το τελευταίο του χαρτί επί της ουσίας για να ξαναβρεθεί σε τροχιά πρόκρισης. Έστω να διεκδικήσει την 3η θέση. Μια 3η θέση που αναμένεται να παιχτεί κυρίως ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ναντ.

Τα... σπουδαία λοιπόν για την ενδεκάδα το απόγευμα της Τετάρτης (12/10), εκεί όπου ο Μίτσελ θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει την κατάσταση όλων των ποδοσφαιριστών του και αναλόγως να πράξει...