Ολυμπιακός: Η αλλαγή τακτικής του Μίτσελ με τις προπονήσεις πριν από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια

Ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Κάρλος Κορμπεράν δεν επιθυμούσαν να γίνει προπόνηση στο γήπεδο του αντιπάλου πριν από τα ευρωπαϊκά ματς, αλλά ο Μίτσελ έσπευσε να αλλάξει τη συγκεκριμένη τακτική.

Ολυμπιακός: Η αλλαγή τακτικής του Μίτσελ με τις προπονήσεις πριν από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια

Ο Μίτσελ αποφάσισε να αλλάξει τακτική στα εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια. Αλλαγή πλάνων λοιπόν και προπόνηση στο γήπεδο της Καραμπάγκ και όχι στον Ρέντη παραμονή του αγώνα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Κάρλος Κορμπεράν προτιμούσαν οι τελευταίες προπονήσεις να γίνονται στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και ένας από τους λόγους που το έκαναν, ήταν επειδή ήθελαν να κρύψουν τα πλάνα τους από τυχόν... αδιάκριτα βλέμματα στο εξωτερικό.

Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, όμως, θεωρεί ότι φρόνιμο είναι να πάρουν οι παίκτες του μία πρώτη γεύση από το γήπεδο που θα διεξαχθεί το παιχνίδι με την Καραμπάγκ. Για αυτό το λόγο, το πρωί της Τετάρτης (12/10) αναχωρεί η αποστολή για το Αζερμπαϊτζάν και το απόγευμα της ίδιας μέρας (12/10, 17.00) θα γίνει η προπόνηση στο «Tofiq Bahramov».

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τετάρτη 12/10

16.30: Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο «Tofiq Bahramov». Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Μίτσελ και ο Ουσεϊνού Μπα.

17.00: Προπόνηση του Ολυμπιακού στο «Tofiq Bahramov».

Πέμπτη 13/10

19.45: Καραμπάγκ – Ολυμπιακός

* Η συνέντευξη Τύπου της Καραμπάγκ είναι προγραμματισμένη την Τετάρτη (12/10) στις 12.00, στο γήπεδο «Tofiq Bahramov», και η προπόνησή της στις 18.00, στην «Azersun Arena».

** Οι ώρες είναι ώρες Ελλάδας