Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός γνώρισε βαριά ήττα από την Καραμπάγκ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Εμβιλά ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του Πειραιά.

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

ΤΖΟΛΑΚΗΣ

Έκανε 1-2 καλές αποκρούσεις, αλλά ακόμα θέλει αρκετή δουλειά για να μπορεί να σταθεί κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού.

ΑΒΙΛΑ

Είχε πολλές επελάσεις από τη δεξιά πλευρά και ειδικά στο καλό πρώτο ημίχρονο της ομάδας. Περισσότερο φάνηκε επιθετικά γιατί αμυντικά είχε θέματα.

ΒΡΣΑΛΙΚΟ

Έπαιξε ως τρίτο στόπερ, αλλά έδειξε ότι ακόμα έχει αρκετά θέματα.

ΣΙΣΕ

Στο πρώτο ημίχρονο είχε την ευκαιρία να σκοράρει, αλλά γενικά δεν έχει κάνει καλό ματς, ενώ κάνει και το τραγικό λάθος στο 0-2. Αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο και πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα γι' αυτόν.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είναι κακός, είχε ένταση στο παιχνίδι του, αλλά από τη στιγμή που ο Μίτσελ είχε την έμπνευση να τον βάλει αριστερό στόπερ είχε τρομερά προβλήματα. Βέβαια και στο πρώτο ημίχρονο όλες οι φάσεις δημιουργήθηκαν από την πλευρά του.

ΕΜΒΙΛΑ

Τι να πεις για τον Γάλλο; Σούπερ ματς όσο ήταν στόπερ. Καθάρισε τα πάντα και γλίτωσε τον Ολυμπιακό από γκολ ακόμα και στο καλό του διάστημα.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ

Τακτικά δεν ήταν κακός, αλλά γι' ακόμα ένα παιχνίδι δεν απέφυγε τα λάθη στις μεταβιβάσεις και δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά.

ΚΟΥΝΤΕ

Δεν έκανε κακό ματς ο Καμερουνέζος, ο οποίος έτρεξε αρκετά κάλυψε χώρους, αλλά του έλειψε το καθαρό μυαλό σε κάποιες τελικές πάσες.

ΓΚΑΡΙ

Ήθελε την ταχύτητα του ο Μίτσελ και μέχρι ενός σημείου του το έδωσε, αλλά χωρίς να του προσφέρει κάτι περισσότερο. Ο Αφρικανός σε 1-2 περιπτώσεις που μπήκε στην περιοχή δεν τελείωσε σωστά τις φάσεις.

ΜΠΙΕΛ

Στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε αρκετά, έχοντας καλές πάσες με γρήγορη σκέψη, αλλά στη συνέχεια χάθηκε από το γήπεδο.

ΟΥΙ ΤΖΟ

Έδωσε πολλές μάχες στην επίθεση, αλλά γι' ακόμα ένα ματς δεν σκόραρε παρά το γεγονός ότι είχε τις ευκαιρίες για να το κάνει.

ΜΑΡΣΕΛΟ

Έκανε το ντεμπούτο του μπαίνοντας στο γήπεδο στο 60'. Ήθελε να μπει στο παιχνίδι, αλλά έχει δρόμο για να φτάσει στα επίπεδα που θέλει ο ίδιος και ο Μίτσελ.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Μπήκε με διάθεση και όρεξη. Έχει το γκολ που ακυρώθηκε και το δοκάρι που είναι από δική του έμπνευση.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ

Αγωνίστηκε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.