Ολυμπιακός-Καραμπάγκ: Εκπλήξεις στην ενδεκάδα από τον Μίτσελ

Ο Μίτσελ δοκίμασε πολλά σχήματα στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ και τελικά προχώρησε σε αρκετές εκπλήξεις στην ενδεκάδα που επέλεξε για το παιχνίδι με τους Αζέρους.

Ολυμπιακός-Καραμπάγκ: Εκπλήξεις στην ενδεκάδα από τον Μίτσελ

Στην προπόνηση της Τετάρτης ο Μίτσελ δοκίμασε τα πάντα και έδειξε πως είχε αρκετά στο μυαλό του για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ. Ο Ισπανός προπονητής τελικά προχώρησε σε εκπλήξεις στην ενδεκάδα για την αναμέτρηση με τους Αζέρους.

Άφησε εκτός ενδεκάδας τον Σωκράτη και επέλεξε τον Βρσάλικο στο κέντρο της άμυνας, ενώ κράτησε εκτός τον Ιν Μπομ και έδωσε φανέλα βασικού στον Μπουχαλάκη.

Συγκεκριμένα ο Τζολάκης θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού με τον Άβιλα να παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Ρέαμπτσιουκ στο αριστερό. Βρσάλικο και Σισέ θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί του Ολυμπιακού.

Στα χαφ επέλεξε τριάδα με τον Εμβιλά, τον Κούντε και τον Μπουχαλάκη. Και στην επίθεση εκεί που γίνονταν πολλές δοκιμές κατέληξε σε ένα σχήμα με Γκάρι, Μπιελ και Ουί Τζο. Οι δύο πρώτοι δηλαδή αναμένεται να κινούνται στα άκρα.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης - Άβιλα, Βρσάλικο, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ - Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε - Γκάρι, Μπιέλ, Ουί Τζο.