Το «κλειδί» για την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός αναζητεί την πρώτη του νίκη μετά από έντεκα σερί ματς στην Ευρώπη που δεν έχει πανηγυρίσει κάποια επιτυχία και το «κλειδί» κρύβεται στην άμυνα

Το «κλειδί» για την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού

Να κάνει την πρώτη του φετινή νίκη θέλει ο Ολυμπιακός που παράλληλα επιθυμεί να σταματήσει το αρνητικό σερί των έντεκα αγώνων χωρίς νίκη. Για την ομάδα του Πειραιά η αποψινή αναμέτρηση με την Καραμπάγκ είναι πολύ σημαντική, αφού σε μεγάλο βαθμό παίζει την ευρωπαϊκή της ύπαρξη.

Η αποψινή αντίπαλος του Ολυμπιακού δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, αφού πρόκειται για μία ομάδα που παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Οι πρωταθλητές Ελλάδας από την πλευρά τους, όμως, θέλουν πάση θυσία τη νίκη στο παιχνίδι με τους Αζέρους.

Για να έρθει, όμως, η νίκη το βασικό ζητούμενο είναι να διατηρηθεί και το μηδέν στα μετόπισθεν. Αυτό είχε συμβεί και στις δύο τελευταίες του επιτυχίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 3-0 τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη και με 1-0 την τουρκική ομάδα στο Φάληρο.

Εκείνο στις 25 Νοεμβρίου του 2021 ήταν και η τελευταία ευρωπαϊκή επιτυχία για τον Ολυμπιακό με τον Τικίνιο να σημειώνει το μοναδικό τέρμα της ομάδας του. Το «κλειδί», όμως για να φτάσουν οι Πειραιώτες στην επιτυχία είναι στην άμυνα. Και έχει δουλέψει πολύ όλες αυτές τις ημέρες ο Μίτσελ προκειμένου να αλλάξει την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του.