Ολυμπιακός: Και σκοράρει συνεχώς, αλλά και δέχεται συνήθως γκολ η Καραμπάγκ

Η Καραμπάγκ είναι μία πολύ καλή αθλητική και φουλ επιθετική ομάδα, αλλά έχει και τις αδυναμίες της στην ανασταλτική λειτουργία.

Ολυμπιακός: Και σκοράρει συνεχώς, αλλά και δέχεται συνήθως γκολ η Καραμπάγκ

Ο Ολυμπιακός έχεί μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή απέναντι στην Καραμπάγκ (6/10, 22.00). Οι Αζέροι προέρχονται από το 3-0 επί της Ναντ και από την πολύ καλή εμφάνιση - παρά την ήττα - με 1-2 από την Φράιμπουργκ στην Γερμανία.

Ο Μίτσελ έχει προετοιμάσει τους παίκτες του και τους έχει δείξει σε βίντεο τα ατού των πρωταθλητών Αζερμπαϊτζάν, αλλά και τις αδυναμίες τους που εντοπίστηκαν στην ανασταλτική τους λειτουργία.

Πρώτον, η Καραμπάγκ είναι μία πολύ καλή αθλητική ομάδα. Μια ομάδα που τρέχει αρκετά, που έχει καλή φυσική κατάσταση, που μπορεί να αγωνίζεται στο ίδιο τέμπο για 90 λεπτά και που έχει καταφέρει στο 88% των φετινών της αγώνων να βρει δίχτυα! Είναι ένα στοιχείο που φυσικά δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, όταν βλέπεις μία ομάδα να σκοράρει στα 15 από τα 17 της παιχνίδια και να μην έχει πετύχει γκολ μόνο στην ήττα με 0-1 από την Λεχ Πόζναν στην Πολωνία και στη ισοπαλία με την Βικτόρια Πλζεν στο Αζερμπαϊτζάν.

Εν ολίγοις, δείχνει ότι βρίσκει τον τρόπο να βάζει δύσκολα στον αντίπαλο και να σκοράρει. Εντούτοις, η Καραμπάγκ είναι και μία ομάδα που δεν κρατάει εύκολα απαραβίαστη τη δική της εστία.

Στο 70,5% των αγώνων της έχει δεχτεί γκολ (στα 12 από τα 17). Αυτό κάτι δείχνει ως προς την έλλειψη συγκέντρωσης που έχει, αλλά και του γεγονότος ότι αμυντικά δεν σφύζει από ποιότητα, όπως συμβαίνει π.χ. με την αξιόλογη και εξαιρετικά επικίνδυνη μεσοεπιθετική της γραμμή.