Ολυμπιακός: Θέλει ταχύτητα ο Μίτσελ για να «χτυπήσει» την Καραμπάγκ

Ο Μίτσελ θέλει μία ενδεκάδα που να έχει ταχύτητα στην επίθεση προκειμένου να καταφέρει να χτυπήσει την Καραμπάγκ.

Ολυμπιακός: Θέλει ταχύτητα ο Μίτσελ για να «χτυπήσει» την Καραμπάγκ

Η Καραμπάγκ μπορεί να μην έχει το βαρύ όνομα που θα τρομάξει τον αντίπαλο της, αλλά είναι μία ομάδα που παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Έχει ταχύτητα, έχει αυτοματισμούς και αυτή την περίοδο βρίσκεται σε καλή φόρμα.

Παρόλα αυτά και αυτή έχει τις αδυναμίες της και αυτές θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός για να μπορέσει να φτάσει στην επικράτηση και να πάρει κάτι καλό το βράδυ της Πέμπτης. Εύκολο δεν είναι τίποτα, αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο.

Και το βασικό θέμα που έχει η Καραμπάγκ είναι πως αφήνει αρκετά κενά στα μετόπισθεν. Οι Αζέροι είναι ομάδα που παίζει με τις γραμμές πολύ ψηλά με αποτέλεσμα να υπάρχουν κενά στην άμυνα της. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι το πιο απλό πράγματα για κάποιον για να τα εκμεταλλευτεί. Χρειάζεται σωστή τακτική και ταχύτητα για να μπορέσει να βρει τους κενούς χώρους και να κάνει ζημιές.

Αυτός είναι και ένας λόγος που ο Μίτσελ σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να βάλει και τον Γκάρι Ροντρίγκες στην επίθεση. Τον Αφρικανό εξτρέμ τον έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση και θεωρεί ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει ζημιές αν βρει χώρους. Κάτι παρόμοιο ισχύει και για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος επίσης έχει ταχύτητα και είναι παίκτης που μπορεί να προκαλέσει ζημιές σε μία άμυνα που αφήνει κενά.