Ολυμπιακός: Σενάριο ακόμα και για συνύπαρξη Μπιέλ - Αμπουμπακάρ

Δεδομένης της απουσίας του Ελ Αραμπί και αν δεν γίνει το... θαύμα με τον Ουί-Τζο στο αρχικό σχήμα, τότε οι επιλογές του Μίτσελ είναι συγκεκριμένες για την κορυφή της επίθεσης.

Ολυμπιακός: Σενάριο ακόμα και για συνύπαρξη Μπιέλ - Αμπουμπακάρ

Από χθες το «ΦΩΣ» είχε ενημερώσει ότι ο Πεπ Μπιέλ μοιάζει να είναι το φαβορί για να παίξει σέντερ φορ έναντι του Αμπουμπακάρ Καμαρά. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε δείξει τίποτα ο Μίτσελ στην προπόνηση, αλλά η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στον Ρέντη εμφάνιζε τον Ισπανό να έχει τον πρώτο λόγο. Τίποτα, όμως, δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Από τη στιγμή που ο Μίτσελ δεν έχει ανοίξει στο 100% τα χαρτιά του και δείχνει να το ψάχνει, όλα είναι ανοιχτά.

Από το να περιμένει την κατάσταση του Ουί-Τζο μέχρι και το να δούμε τον Αμπουμπακάρ στο αρχικό σχήμα ή ακόμη ακόμη να δούμε τον Μαυριτανό με τον Μπιέλ στην ενδεκάδα. Όχι φυσικά σε έναν σχηματισμό με δύο φορ, αλλά να έχουν διαφορετικούς ρόλους και μάλιστα με συνεχείς εναλλαγές θέσεων. Πότε να παίζει δηλαδή ο Μπιέλ μπροστά, πότε να τραβιέται στα πλάγια και να έρχεται ο Αμπουμπακάρ στην κορυφή ή να κινείται ο Μπιέλ πίσω από τον Αμπουμπακάρ.

Όλα αυτά θα εξαρτηθούν φυσικά ανάλογα με τον σχηματισμό που θα επιλέξει ο Μίτσελ. Προς το παρόν, εικασίες μπορούν να γίνουν ή να σας μεταφέρουμε τις εκτιμήσεις των παικτών από τον Ρέντη. Αυτό που θα πρέπει να κρατήσουμε από τη χθεσινή προπόνηση είναι ότι ο Ισπανός τεχνικός τα έχει αφήσει προς το παρόν όλα ανοιχτά ή για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι σαν να δείχνει ότι ακόμη δεν έχει πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.

Ο Μπιέλ έχει αποδείξει το καλοκαίρι με την Κοπεγχάγη ότι ανταποκρίθηκε μια χαρά ως φορ και γι’ αυτόν τον λόγο ο Μίτσελ έδειχνε να τον έχει σε προτεραιότητα. Δεν το έχει αποφασίσει όμως ακόμη. Για να δούμε λοιπόν αν στη σημερινή προπόνηση ο τεχνικός των Πειραιωτών θα κάνει κάποιες δοκιμές που θα «φωτογραφίσουν» ουσιαστικά τους παίκτες που θα κληθούν να πάρουν φανέλα βασικού.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ