Ολυμπιακός: Το κουπί που έχει τραβήξει ο Ιν Μπομ και η διαχείριση ενόψει Καραμπάγκ

Ο Χουάνγκ Ιν Μπομ εξελίσσεται σε παίκτη - βαρόμετρο για τον Ολυμπιακό και εφόσον τον διαχειριστούν στον Ρέντη όπως πρέπει έως την Πέμπτη (6/10, 22.00), θα αποτελέσει τον παίκτη - κλειδί και κόντρα στην Καραμπάγκ.

Ολυμπιακός: Το κουπί που έχει τραβήξει ο Ιν Μπομ και η διαχείριση ενόψει Καραμπάγκ

Ο Χουάνγκ Ιν Μπομ έπαιξε κάτι σαν οκταρο-εξάρι ή εξαρο-οκτάρι στο 4-4-2 του Μίτσελ στο 2-0 του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο. Εκείνος ήταν που υποδεχόταν την πρώτη πάσα από τους στόπερ και από τα πόδια του ξεκινούσε ουσιαστικά η προσπάθεια δημιουργίας επιθέσεων από πίσω, μια δουλειά που συνήθως την έκανε ο Γιαν Εμβιλά.

Ο Νοτιοκορεάτης που έχει τραβήξει μεγάλο κουπί το τελευταίο διάστημα με υποχρεώσεις σε Ολυμπιακό και Εθνική ομάδα, είναι δεδομένο ότι θα έχει μία διαφορετικού τύπου διαχείριση στις προπονήσεις που ακολουθούν έως το ματς με την Καραμπάγκ την Πέμπτη (6/10, 22.00). Μην ξεχνάμε ότι αποχώρησε με κράμπες από το ματς με τον Ατρόμητο, όπερ σημαίνει ότι το κορμί του έχει επιβαρυνθεί.

Προφανώς και η παρουσία του Ιν Μπομ είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Ο Ασιάτης χαφ έχει αποδείξει ότι εξελίσσεται σε παίκτη - βαρόμετρο και κόντρα στους Αζέρους θα είναι υπερπολύτιμος στην προσπάθεια που θα κάνει ο Ολυμπιακός για να βάλει «φρένο» στους πολύ καλούς χαφ που διαθέτει η Καραμπάγκ.

Σε ποια θέση θα χρησιμοποιηθεί; Η λογική λέει ότι ο Μίτσελ δεν θα πάει πάλι με 4-4-2 όπως συνέβη με τον Ατρόμητο. Αφήστε δε που δεν έχει στη διάθεσή του ούτε τον Ελ Αραμπί, ούτε και τον Μπακαμπού. Οπότε, σε πρώτη φάση θα πρέπει να βρει τι θα κάνει για την κορυφή της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα, όμως, παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η θέση στην οποία θα τοποθετήσει τον Ιν Μπομ. Αν θα τον βάλει λίγο πιο προωθημένο στα χαφ εφόσον επιλέξει 4-3-3 ή θα πάει με 4-2-3-1, βάζοντάς τον δίπλα στον Εμβιλά και να υποδέχεται - όπως και με τον Ατρόμητο - την πρώτη πάσα από τους κεντρικούς αμυντικούς για να ξεκινήσει το «build up από τα δικά του πόδια και όχι από τα πόδια του Γάλλου.