Πέφτει στα «βαθιά» η Μπέτις

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League θα αντιμετωπίσει για την τρίτη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος τη Σεβίλλη στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας.

Πέφτει στα «βαθιά» η Μπέτις

Στην πρώτη αγωνιστική της Primera Division, η Ρεάλ Μπέτις υποδέχτηκε στην έδρα της την Λεβάντε και ηττήθηκε με «κατεβασμένα τα χέρια» (0-3). Στο δεύτερο παιχνίδι της σεζόν, κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας από την Αλαβές, αλλά σίγουρα η συγκομιδή του ενός βαθμού σε δύο παιχνίδια δεν αφήνει ευχαριστημένους τους ανθρώπους του συλλόγου.

Πλέον έφτασε η ώρα για το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της σεζόν για την Ρεάλ Μπέτις. Το σύνολο του Ενρίκε Κίκε Σετιέν Σόλαρ θα φιλοξενήσει στο «καυτό» Μπενίτο Βιλιαμαρίν την Σεβίλλη σε ένα παραδοσιακό ισπανικό ντέρμπι. Η «μάχη» μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί την Κυριακή (2/9/2018) στις 21:45 το βράδυ και θα κλείσει την «αυλαία» στην τρίτη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Για τους γηπεδούχους πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζουν οι Καρβάλιο (τραυματισμός στον αστράγαλο), Φεντάλ (τραυματισμός στο κεφάλι), Γκαρσία (τραυματισμός στην βουβωνική χώρα) και Χοακίν (τραυματισμός στο γαστροκνήμιο), ωστόσο κανείς δεν είναι σίγουρο ότι θα απουσιάσει. Για την Σεβίλλη θα απουσιάσει ο Εσκουντέρο (τραυματισμός στον αγκώνα).