H κριτική των παικτών: Κορυφαίος Ποντένσε, καθοριστικός Γιαννιώτης

Με σκόρερ τον Πορτογάλο εξτρέμ ο Ολυμπιακός καθάρισε την πρόκριση σε ένα ματς που δέχτηκε πίεση, αλλά τον κράτησε όρθιο ο Γιαννιώτης.

H κριτική των παικτών: Κορυφαίος Ποντένσε, καθοριστικός Γιαννιώτης

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ: Ήταν το παιχνίδι που είχε τη περισσότερη δουλειά. Ο Γιαννιώτης στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων με αρκετές εντυπωσιακές αποκρούσεις και σωστές αντιδράσεις σε πολλές φάσεις.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Σε κακή βραδιά ήταν ο Νορβηγός μπακ. Αρκετά λάθη και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έδωσαν δικαιώματα, ενώ δεν βγήκε καθόλου από τη θέση του.

ΜΙΡΑΝΤΑ: Στάθηκε καλά ο Πορτογάλος σε ένα ματς που δέχτηκε πίεση η άμυνα του Ολυμπιακό. Είχε σημαντικές αποκρούσεις και καλές τοποθετήσεις.

ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ: Σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Σέρβος στόπερ ήταν καθοριστικός με πολύ γρήγορες αντιδράσεις και αρκετά καλές επεμβάσεις.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Στο πρώτο ημίχρονο που η ομάδα του δεν πατούσε καθόλου καλά ήταν από τους ελάχιστους που ξεχώριζαν. Ο Τσιμίκας έχει καταγράψει ακόμα μία καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του, αν και στο δεύτερο ημίχρονο 1-2 λαθάκια τα οποία προφανώς και προέρχονταν από την κούραση.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Ούτε ο Κρητικός χαφ ήταν σε καλή κατάσταση σε αυτό το ματς. Δεν μπόρεσε ούτε τη μπάλα να βγάλει μπροστά, αλλά ούτε και να αποφύγει τα λάθη. Είχε αρκετές επιπόλαιες ενέργειες που από τύχη δεν κόστισαν στην ομάδα.

ΚΑΜΑΡΑ: Δεν έχει κάνει λαμπερό ματς όπως στα προηγούμενα, αλλά έχει τρέξει και πάλι πάρα πολύ, έχει καλύψει χώρους και είχε καθοριστικές επεμβάσεις.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Σε ρηχά νερά έμεινε ο Λάζαρος. Είχε διάθεση να βοηθήσει, αλλά δεν είχε ενέργεια. Σαφώς και ο τρόπος που έπαιζε ο Ολυμπιακός δεν τον ευνοούσε, αλλά και αυτός είχε λυγίσει από την κούραση.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Δεν μπόρεσε να κάνει ματς σαν τα προηγούμενα, όμως και πάλι όποτε του δόθηκε ευκαιρία δημιούργησε καταστάσεις.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Δεν έπαιξε ούτε λεπτό την Κυριακή με τον Λεβαδειακό και δεν είναι τυχαίο ότι ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού. Είχε τρομερή ενέργεια από την αρχή, αλλά του έλειπαν τα σωστά τελειώματα. Ο Πορτογάλος δυσκολευόταν να κάνει το γκολ, αλλά το έκανε στο 83’ και τελείωσε την πρόκριση.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Έδωσε πάρα πολλές μάχες και πάλι. Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, έπαιξε πολύ ξύλο με τους αμυντικούς της Μπέρνλι, ενώ θα μπορούσε να έχει τελειώσει καλύτερα κάποιες φάσεις.

ΧΑΣΑΝ: Μπήκε στο παιχνίδι στο 71’ και έχει συμμετοχή στο γκολ που έβαλε ο Ολυμπιακός και με το οποίο κλείδωσε την πρόκριση.

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Πέρασε στο γήπεδο στο 88’ και δεν μπορεί να κριθεί γι’ αυτό το διάστημα.

ΣΙΣΕ: Για ελάχιστα δευτερόλεπτα πάτησε το χορτάρι του Τερφ Μουρ και δεν μπορεί να μπει στη διαδικασία της κριτικής.