Στην Αγγλία ο Μαρινάκης

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει ταξιδέψει στο Μπέρνλι και θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από τα επίσημα του «Τερφ Μουρ».

Στην Αγγλία ο Μαρινάκης

Είχε ταξιδέψει στη Λουκέρνη και είχε παρακολουθήσει από κοντά τη ρεβάνς του Ολυμπιακού κόντρα στην ελβετική ομάδα. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί στο πλευρό του Πέδρο Μαρτίνς και των ποδοσφαιριστών του και στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με τη Μπέρνλι.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης όπως ήταν γνωστό βρίσκεται στην Αγγλία από το πρωί της Πέμπτης. Είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του και στον προπονητή σε αυτή την πολύ δύσκολη αποστολή που έχουν απέναντι στη Μπέρνλι. Φυσικά και θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση από τα επίσημα του «Τερφ Μουρ».

Γνωρίζει και ο ίδιος πως ένα ματς επί αγγλικού εδάφους δεν είναι απλή ιστορία και εγκυμονεί πολλούς κινδύνους για την ομάδα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι έτοιμος να ενισχύσει κι άλλο το ρόστερ των Πειραιωτών και εκτός από τον Γιάγια Τουρέ αναμένεται να φέρει και εξτρέμ και τερματοφύλακα στο μεγάλο λιμάνι.