ΜΠΕΡΝΛΙ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Η προπόνηση του Ολυμπιακού στην Αγγλία

Ευδιάθετοι οι ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς, έδειξαν και στην τελευταία προπόνηση που έγινε στο “Turf Moor” ότι ήρθαν αποφασισμένοι για να τελειώσουν τη δουλειά που ξεκίνησαν στο Καραϊσκάκη με την Μπέρνλι.

ΜΠΕΡΝΛΙ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Η προπόνηση του Ολυμπιακού στην Αγγλία

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αυριανή αναμέτρηση με την Μπέρνλι (30/8, 21.45) και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταλήξει στην ενδεκάδα.

Η τελευταία προπόνηση έγινε στο περίπου 22 χιλιάδων θεατών “Turf Moor”, ένα γήπεδο που είναι από τα πιο παλιά στην Αγγλία. “Γεννήθηκε” το 1883 για την ακρίβεια!

Ευδιάθετοι ήταν οι “ερυθρόλευκοι” και κυρίως συνειδητοποιημένοι, γιατί δεν έχουν “αράξει” στο 3-1 του Καραϊσκάκη.

Αναγνωρίζουν ότι η Μπέρνλι είναι μία ομάδα που μπορεί να προκαλέσει πολλούς κινδύνους αν ο Ολυμπιακός δεν είναι συγκεντρωμένος για 90 λεπτά.

Χαμόγελα πολλά λοιπόν είχε η προπόνηση επί αγγλικού εδάφους και κυρίως ισχυρή... δόση αυτοπεποίθησης για πρόκριση μέσα στο “Turf Moor”.

Όσο για το τι ετοιμάζει ο Μαρτίνς; Δεν φαίνεται ότι θα προχωρήσει σε εκπλήξεις. Ο Γιαννιώτης θα είναι στα γκολπόστ, οι Ομάρ και Τσιμίκας στα δύο άκρα της άμυνας, οι Μιράντα και Βούκοβιτς στο κέντρο της άμυνας, οι Μπουχαλάκης και Καμαρά στα χαφ, ο Φορτούνης πίσω από τον Γκερέρο και οι ΛάζαροςΠοντένσε στα “φτερά”.