Ολυμπιακός: Δεν προκύπτει θέμα Κορμπεράν, σιγουριά γι’ αλλαγή της εικόνας

Στον Ολυμπιακό είναι σίγουροι πως μετά τη διακοπή του Σεπτεμβρίου η ομάδα θα αλλάξει την εικόνα της, ενώ αυτή τη στιγμή δεν προκύπτει από το λιμάνι θέμα με τον Κάρλος Κορμπεράν.

Ολυμπιακός: Δεν προκύπτει θέμα Κορμπεράν, σιγουριά γι’ αλλαγή της εικόνας

Η εικόνα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ ήταν κάκιστη με την ήττα να έρχεται φυσιολογικά και δίκαια. Η ομάδα του Πειραιά μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια δεν έχει πάρει κανέναν βαθμό, αλλά στο λιμάνι είναι σίγουροι για την αλλαγή της εικόνας.

Πρώτα απ’ όλα αυτή τη στιγμή τουλάχιστον δεν προκύπτει κανένα θέμα με τον Κάρλος Κορμπεράν. Ο ίδιος ανέλαβε την ευθύνη μετά το τέλος του αγώνα με τους Γερμανούς, αλλά από τον Ολυμπιακό δεν τίθεται αυτή τη στιγμή γι’ αλλαγή του Ισπανού προπονητή.

Κατά τα άλλα στον Πειραιά είναι βέβαιοι ότι η εικόνα της ομάδας θα αλλάξει μετά τη διακοπή του Σεπτεμβρίου. Θεωρούν σημαντικό το γεγονός πως θα έχει 14 ημέρες μπροστά της να δουλέψει χωρίς να υπάρχουν παιχνίδια.

Από τον Ολυμπιακό μάλιστα τόνιζαν πως από τα παιχνίδια με τη Μακάμπι η ομάδα ασταμάτητα έχοντας παράλληλα και τραυματισμούς. Περιμένουν τις επιστροφές των ποδοσφαιριστών που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς, αλλά και να ενσωματωθούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. «Από τον Οκτώβριο θα δείτε άλλη ομάδα», τόνιζαν με σιγουριά οι «ερυθρόλευκοι».