Κορμπεράν: «Εγώ έχω την ευθύνη, ήμασταν κατώτεροι σε όλα»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Κάρλος Κορμπεράν εξήγησε τι πήγε στραβά και ήρθε η ήττα με 0-3 από την Φράιμπουργκ στο Καραϊσκάκη

Κορμπεράν: «Εγώ έχω την ευθύνη, ήμασταν κατώτεροι σε όλα»

Την ευθύνη για την ήττα ανέλαβε ο Κάρλος Κορμπεράν μετά το 0-3 από την Φράιμπουργκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τι πήγε στραβά: «Από την αρχή του αγώνα ήμασταν κατώτεροι σε όλη τη διάρκεια, στις μονομαχίες, στην πίεση και στις φάσεις. Όταν προσπαθούσαμε να βγούμε μπροστά, μας έκοβε ο αντίπαλος. Όταν ο αντίπαλος πλησίαζε την περιοχή μας, ήταν ικανός να δημιουργεί ευκαιρίες για γκολ. Δεν δούλεψε καλά ούτε η άμυνα, ούτε η επίθεση και ούτε οι στατικές φάσεις. Όταν κάτι δεν λειτουργεί καλά, τότε τη μεγαλύτερη ευθύνη τη φέρει ο προπονητής. Αυτή την ευθύνη έχει ο προπονητής, πρέπει να βρει λύσεις όταν δεν αποδίδει καλά».

Για το αν μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση: «Πρέπει να δούμε πρώτα την ήττα, να αναλύσουμε το παιχνίδι. Μετά θα δούμε αν όντως υπάρχουν πιθανότητες».

Για τα τελευταία αποκτήματα: «Αυτή τη στιγμή είναι το μυαλό μας στην ήττα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αναλύσουμε τις αφίξεις νέων παικτών. Σήμερα κυριαρχεί η απογοήτευση των καταπληκτικών οπαδών μας και εμείς δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων».