Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ: Όλα ανοιχτά για την ενδεκάδα

Ο Κάρλος Κορμπεράν δεν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει απόψε στον αγώνα με την Φράιμπουργκ.

Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ: Όλα ανοιχτά για την ενδεκάδα

Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Κάρλος Κορμπεράν έδειξε άνετος όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην αποψινή αναμέτρηση με τη Φράιμπουργκ. Δήλωσε πως έχει αποφασίσει το σχήμα, αλλά στη χθεσινή προπόνηση δεν άνοιξε τα χαρτιά του.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει αφήσει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και είναι αλήθεια πως το θέμα με τον Ιν-Μπομ τού έχει κάνει πολύ δύσκολη τη ζωή. Υπάρχει το σενάριο με τριάδα στην άμυνα με Ρέτσο, Μπα και Σισέ έχοντας στα άκρα Όλεγκ και Βρσάλικο. Είναι υπαρκτό το σενάριο να δούμε τον Μπιέλ στην κορυφή της επίθεσης σε σχήμα 4-3-3 με Εμβιλά, Κούντε και Μπουχαλάκη.

Σε έναν τέτοιον σχηματισμό που μοιάζει πολύ πιθανός η τετράδα στην άμυνα αναμένεται να είναι οι Βρσάλικο, Σισέ, Μπα, Ρέαμπτσιουκ. Στα άκρα θα έχει Μασούρα και αν επιλέξει τον Ελ Αραμπί, θα πάει ο Μπιέλ στα άκρα.

Εάν ο Μπιέλ πάει στην κορυφή, τότε ο Μπόουλερ θα ξεκινήσει στα άκρα. Γενικά στον Ρέντη δοκιμάστηκαν τα πάντα στη χθεσινή προπόνηση από τον Κορμπεράν στον οποίο έχει βάλει δύσκολα η απουσία του Χουάνγκ Ιν-Μπομ.