Φράιμπουργκ: «Είδαμε την τρέλα με Μαρσέλο, να παίξουμε όπως η Εθνική στο μπάσκετ»!

Τι δήλωσαν ο προπονητής της Φράιμπουργκ Κρίστιαν Στράιχ και ο αρχηγός της Κρίστιαν Γκίντερ για το ματς με τον Ολυμπιακό, τον κόσμο της ελληνικής ομάδας, τον Μαρσέλο και το Ευρωμπάσκετ!

Φράιμπουργκ: «Είδαμε την τρέλα με Μαρσέλο, να παίξουμε όπως η Εθνική στο μπάσκετ»!

Ο Κρίστιαν Στράιχ αναφέρθηκε με θερμά λόγια στον Ολυμπιακό για τον αγώνα με την ομάδα του, με τον προπονητή της Φράιμπουργκ να θεωρεί ότι θα γίνει ωραίο και αμφίρροπό παιχνίδι. Ο αρχηγός της γερμανικής ομάδας Κρίστιαν Γκίντερ μίλησε και για την υποδοχή Μαρσέλο

Οι δηλώσεις του Στράιχ: «Ο Σάλαι χειρουργήθηκε στο μάτι, δεν είναι στην αποστολή. Ο Λούκας Χούλερ επίσης αναμένεται μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες Μπορεί να γίνουν μια-δύο αλλαγές σε σχέση με το ματς με την Γκλάντμπαχ καθώς ήταν αρκετά δυνατό για τους παίκτες μας.

Κάθε ομάδα σε κάθε χρονιά μπορεί να περάσει στο Τσάμπιονς Λιγκ, πέρυσι και εμείς παραλίγο να περάσουμε, τώρα είμαστε στο Γιουρόπα Λιγκ και οι δύο ομάδες και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη παράδοση, είδαμε τρία παιχνίδια φέτος, κάποια χάθηκαν στο τέλος. Δεν θέλω να πω συγκεκριμένους παίκτες που ξεχωρίζω, σίγουρα μπορώ να πω τον Βαλμπουενά. Σέβομαι το όνομα και την ιστορία του Ολυμπιακού, έχει πολύ δυνατή εξέδρα, αλλά δεν φοβόμαστε κάτι και περιμένουμε το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. Δεν περιμένω ταραχές, περιμένω ωραίο παιχνίδι, θα έρθουν 750 ήρεμοι οπαδοί μας, ο κόσμος του Ολυμπιακού θα ασχοληθεί με την ομάδα του. Υπάρχει ελληνογερμανική φιλία, πολλοί Γερμανοί έρχονται εδώ για διακοπές και πολλοί Έλληνες εργάζονται στη Γερμανία.

Πρέπει να γίνεται διαρκής δουλειά με βίντεο και αναλύσεις, δεν έχουμε πολύ χρόνο, μετά τον Ολυμπιακό έχουμε πρωτάθλημα αμέσως με την Χοφενχάιμ και πρέπει πάντα να είμαστε έτοιμοι.

Ο Κρίστιαν Γκίντερ μίλησε εκ μέρους των παικτών της Φράιμπουργκ: «Χαίρομαι που είμαι στην Ελλάδα, είδα κάποια πράγματα στην Αθήνα, η χαρά είναι μεγάλη που βρισκόμαστε εδώ, αλλά το παν είναι να νικήσουμε στον αγώνα.

Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που μπορούν να παίξουν αριστερά, θέλω φυσικά να παίζω συνέχεια αλλά τα ματς είναι πολλά και σίγουρα πρέπει να μοιραστεί ο χρόνος. Η προετοιμασία μας φέτος ήταν καλή, έχουμε ρυθμό, αλλά όλα φαίνονται στο γήπεδο.

Γερμανός δημοσιογράφος ρώτησε τον Γκίντερ για τη θρυλική, όπως τη χαρακτήρισε, ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Ολυμπιακού:

«Παίζω πολλά χρόνια, ξέρω ότι θα είναι καυτή η ατμόσφαιρα. Απολαμβάνω να παίζω σε τέτοια γήπεδα με απίστευτη ατμόσφαιρα. Είδα το βίντεο της υποδοχής του Μαρσέλο και αυτό τα λέει όλα!

Όσο για τον αγώνα του Ευρωμπάσκετ και την πρόκριση της Γερμανίας, ο αρχηγός της Φράιμπουργκ είπε: «Είδα το ματς με την Ελλάδα ήταν ομαδικό το πνεύμα της Εθνικής στο μπάσκετ απέναντι στην ελληνική, μπορούμε και εμείς να παραδειγματιστούμε και να παίξουμε έτσι κόντρα στον Ολυμπιακό»