Ολυμπιακός: Ο Κορμπεράν αναζητάει λύσεις στα προβλήματα ενόψει Φράιμπουργκ

Ο Κάρλος Κορμπεράν δεν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει τον Ολυμπιακό κόντρα στη Φράιμπουργκ (15/9, 19.45), λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν.

Ολυμπιακός: Ο Κορμπεράν αναζητάει λύσεις στα προβλήματα ενόψει Φράιμπουργκ

Από τη μία ο Χουάνγκ Ιν Μπομ που έμεινε έξω από Νάντ και Βόλο, ενώ το πιθανότερο είναι να μην προλάβει ούτε την Φράιμπουργκ. Από την άλλη ο Βαλμπουενά που κακά τα ψέματα δεν υπολογιζόταν για βασικός στο ματς με την Φράιμπουργκ και κουβαλάει ενοχλήσεις από το ματς με τον Βόλο.

Επίσης, ο Κώστας Μανωλάς που προέρχεται από ενοχλήσεις από το ματς στη Νάντη.

Και στη... μέση ο Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος καλείται να φτιάξει μία δυνατή ενδεκάδα κόντρα στην εξαιρετικά επικίνδυνη Φράιμπουργκ το βράδυ της Πέμπτης (15/9, 19.45), επιχειρώντας να βρει λύσεις στα προβλήματα που έχουν προκύψει και δεν είναι λίγα. Βλέπετε, ακόμα και οι Γκάρι και Βρσάλικο που είναι διαθέσιμοι, δεν έδειξαν κόντρα στον Βόλο ότι βρίσκονται στον απαιτούμενο βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας.

Τα πράγματα σαφώς και δεν είναι εύκολα ενόψει Φράιμπουργκ. Περισσότερα - σε σχέση με την ενδεκάδα - θα φανούν στην τελευταία προπόνηση που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Ρέντη το απόγευμα της Τετάρτης (14/9, 19.00). Για την ώρα δεν μπορεί να ειπωθεί το παραμικρό, ούτε καν για τον σχηματισμό.

Ο Κορμπεράν θέλει πρώτα να δει αν υπάρχουν πιθανότητες να υπολογίζει, έστω και ως λύση από τον πάγκο, σε κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που δεν κατάφεραν τελικά να προπονηθούν την Τρίτη (13/9) και αναλόγως θα πράξει.

Κατά τ’ άλλα, ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζοντας ότι η Φράιμπουργκ είναι μία εξαιρετικά αθλητική ομάδα και τρέχει ακατάπαυστα, θα κοιτάξει όσο το δυνατόν περισσότερο να μην της δώσει χώρους, καθώς στο ανοικτό γήπεδο είναι... διάολοι.

Περισσότερα λοιπόν θα γνωρίζουμε για το σκεπτικό του Κορμπεράν μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης (14/9).