Ελιονούσι: «Τρομερός ο κόσμος του Ολυμπιακού»

Ο Ταρίκ Ελιονούσι μίλησε στο Αζερμπαϊτζάν με θερμά λόγια για τον Ολυμπιακό και την ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» έχοντας παίξει στην ελληνική ομάδα, αλλά και στην Καραμπάγκ. 

Ελιονούσι: «Τρομερός ο κόσμος του Ολυμπιακού»

Με αφορμή τη συνύπαρξη του Ολυμπιακού και της Καραμπάγκ στον όμιλο του Europa League, ένας παίκτης που έχει αγωνιστεί και στις δύο ομάδες, ο Ταρίκ Ελιονούσι, έκανε δηλώσεις στο Αζερμπαϊτζάν και αποθέωσε το κοινό της ελληνικής ομάδας για την ατμόσφαιρα που δημιουργεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Νορβηγός εξτρέμ που αγωνίζεται τώρα στην Ιαπωνία δήλωσε στους Αζέρους: «Ανυπομονώ για τους μεταξύ τους αγώνες. Ο Ολυμπιακός, όπως και η Καραμπάγκ, δεν κατάφεραν να μπουν στους ομίλους του Champions League. Αυτό δεν άρεσε στον ελληνικό σύλλογο, καθώς θέλει να παίζει σε αυτό το τουρνουά κάθε χρόνο. Υπέγραψαν ακόμη και τον Μαρσέλο, ο οποίος έφυγε από τη Ρεάλ. Ο Ολυμπιακός έχει καταπληκτικούς φιλάθλους και δημιουργεί απίστευτη ατμόσφαιρα στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης, το γήπεδο του. Ελπίζω, να δούμε όμορφο ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες! Σίγουρα, υπάρχουν πιθανότητες πρόκρισης και για την Καραμπάγκ. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα. Η Καραμπάγκ άξιζε να παίξει στον όμιλο του Champions League, κρίμα που δεν μπόρεσε να προκριθεί στη φάση των ομίλων. Έπαιξε πολύ καλά στους δύο αγώνες με την Βικτόρια Πλζέν, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχει καλή απόδοση και στο Europa League».