Ολυμπιακός: Ο Ουί Τζο που ψάχνεται και ο Ελ Αραμπί που έρχεται με Φράιμπουργκ!

Ειλημμένη απόφαση του Κάρλος Κορμπεράν για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Φράιμπουργκ σχετικά με την επιλογή για την κορυφή της επίθεσης. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι το απόλυτο φαβορί.

Ολυμπιακός: Ο Ουί Τζο που ψάχνεται και ο Ελ Αραμπί που έρχεται με Φράιμπουργκ!

Οι υποχρεώσεις «τρέχουν» στον Ολυμπιακό και κακά τα ψέματα, θα πρέπει να αφήσει πίσω όσα συνέβησαν με τον Βόλο και να ασχοληθούν αποκλειστικά με το παιχνίδι της Πέμπτης (15/9) κόντρα στην Φράιμπουργκ στο Καραϊσκάκη.

Ο Κάρλος Κορμπεράν σίγουρα θα έγινε σοφότερος βλέποντας κάποια πράγματα που αφορούν την κορυφή της επίθεσης. Όπως με τη Ναντ, έτσι και με τον Βόλο, φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο Χουάνγκ Ουί Τζο ακόμα είναι σε διαδικασία... ψαξίματος. Ακόμα βρίσκεται σε μία κατάσταση που προσπαθεί να μάθει το παιχνίδι των συμπαικτών του και δεν πατάει γερά στα πόδια του.

Από την άλλη, το γκολ που σημείωσε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί κόντρα στους Θεσσαλούς και η γενικότερη εικόνα του απέναντι στην ομάδα της Μαγνησίας, τον χρήζει αυτομάτως ως το απόλυτο φαβορί για να ξεκινήσει στο ματς εναντίον των Γερμανών.

Θα προκαλέσει τεράστια έκπληξη η απουσία του Μαροκινού από το αρχικό σχήμα. Συν τοις άλλοις, η απόφαση του Κορμπεράν να ξεκινήσει τον Ουί Τζο απέναντι στον Βόλο και να τον βάλει βασικό σε δεύτερο σερί ματς μετά το παιχνίδι με τη Ναντ στην Γαλλία, οδηγούσε στο συμπέρασμα ότι είχε στο μυαλό του ούτως ή άλλως τον Ελ Αραμπί για την Φράιμπουργκ.

Απλώς, η εικόνα των δύο επιθετικών στην αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς, κάνει ουσιαστικά επιτακτική την ανάγκη να βρεθεί ο Αφρικανός φορ στο αρχικό σχήμα με την Φράιμπουργκ.