Ολυμπιακός: Δεν πέφτει στην «παγίδα» ο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός και οι συνεργάτες του δεν ασχολούνται με τα όσα κυκλοφορούν στην Αγγλία περί «αδιαφορίας» της Μπέρνλι και στραμμένης της προσοχής στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ολυμπιακός: Δεν πέφτει στην «παγίδα» ο Μαρτίνς

ΜΠΕΡΝΛΙ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πάλι το... ίδιο βιολί στην Αγγλία. Πάλι ένα σωρό ρεπορτάζ που θέλουν την Μπέρνλι να μην ασχολείται ιδιαίτερα με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Τα ίδια έγραφαν και πριν από το πρώτο ματς του Φαλήρου.

Τι λένε για όλα αυτά ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του; Ότι δεν πρόκειται να πέσουν σε αυτή την «παγίδα», καθώς στο παιχνίδι του Καραϊσκάκη μόνο αδιάφορη δεν εμφανίστηκε η Μπέρνλι.

Φάνηκε άλλωστε και από τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του ματς ο κόουτς Σον Ντάις που εμφανίστηκε ενοχλημένος.

Η Μπέρνλι δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο. Σύμφωνα με τους Άγγλους, δεν είναι ικανή να παίξει σε... διπλό ταμπλό, σε Πρέμιερ Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Όλα αυτά όμως αντί να ρίχνουν ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές της αγγλικής ομάδας, περισσότερο τους «φτιάχνουν» γιατί θέλουν άπαντες να δώσουν «απαντήσεις».

Οι παίκτες της Μπέρνλι μετά την ήττα με 4-2 από την Φούλαμ έκαναν λόγο για «επανεκκίνηση με τον Ολυμπιακό»! Τη στιγμή λοιπόν που τα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι οι «κλάρετς» έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο κυριακάτικο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έρχονται οι ποδοσφαιριστές του Ντάις να τα διαψεύσουν.

Όλα αυτά λοιπόν είναι εν γνώσει του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει φροντίσει ήδη να ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές του ότι δεν πρέπει να δίνουν σημασία στα όσα ακούγονται στην Αγγλία. Και κυρίως να μην μπουν στο “Turf Moor” έχοντας στο μυαλό τους ότι έχουν κερδίσει 3-1 στο Καραϊσκάκη. Η νοοτροπία με την οποία ανέβηκαν στο Νησί οι «ερυθρόλευκοι» είναι σαν να ολοκληρώθηκε η πρώτη αναμέτρηση χωρίς τέρματα (0-0).


*** Στις 20.15 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς.