Ο στόχος των ομίλων, ο Μάρκοβιτς και ο Κρκιτς

Προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό παραμένει η πρόκριση επί της Μπέρνλι και από αυτό εξαρτώνται τα πάντα. Διάψευση για το θέμα του Κρκιτς.

Ο στόχος των ομίλων, ο Μάρκοβιτς και ο Κρκιτς

Το βράδυ της Τρίτης αναπτύχθηκε έντονη φημολογία πως ο Ολυμπιακός "ψάχνεται" για την περίπτωση του Μπόγιαν Κρκιτς της Στόουκ. Πως έχουν όμως τα πράγματα αυτή τη στιγμή για την ομάδα του Πειραιά.

Πρώτα απ' όλα από τον Ολυμπιακό πριν λίγη ώρα υπήρξε αντίδραση για το θέμα με τον Ισπανό εξτρέμ. "Δεν υπάρχει θέμα Κρκιτς", ανέφεραν οι Πειραιώτες διαψεύδοντας τις φήμες που αναπτύχθηκαν για τον ποδοσφαιριστή που ανήκει στη Στόουκ.

Στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή προτεραιότητα είναι το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Μπέρνλι. Πρώτα απ' όλα αυτό που θέλουν είναι να περάσουν την αγγλική ομάδα και να βρεθούν στους ομίλους του Europa League. Το 3-1 του πρώτου ματς τους δίνει προβάδισμα, αλλά όχι και το εισιτήριο.

Όλος ο οργανισμός ασχολείται με το παιχνίδι κόντρα στη Μπέρνλι. Από την άλλη, όμως, θα ήταν αφελής κάποιος αν πίστευε ότι δεν ασχολείται ο σύλλογος και με την ενίσχυση. Την ύστατη ώρα θα γίνουν σίγουρα δύο κινήσεις. Ένας εξτρέμ και ένας γκολκίπερ.

Στον Ολυμπιακό ασχολούνται με τον Λαζάρ Μάρκοβιτς, τον οποίο έχει "κόψει" ο Κλοπ από τη Λίβερπουλ. Είναι παίκτης που αρέσει και κάνουν προσπάθειες εδώ και καιρό για να τον φέρουν στο λιμάνι. Το όνομα του Κρκιτς μπήκε στην "ερυθρόλευκη" ζωή, αλλά υπάρχουν και άλλοι που επιμένουν πως ο εξτρέμ που θα έρθει θα είναι έκπληξη. Για να γίνουν όλα αυτά, όμως, θα πρέπει η ομάδα του Πειραιά να περάσει τη Μπέρνλι, διότι σε διαφορετική περίπτωση αδίκως γίνεται όλη η κουβέντα.