Ολυμπιακός: Στο τέλος δεν... τρώνε σίδερα

Το άλυτο πρόβλημα του Ολυμπιακού στις καθυστερήσεις και η άμυνα που είναι αχίλλειος πτέρνα.

Ολυμπιακός: Στο τέλος δεν... τρώνε σίδερα

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και σε ένα ακόμη ματς ο Ολυμπιακός δέχτηκε γκολ στο τέλος του αγώνα, στις καθυστερήσεις, τότε που οι παίκτες του έπρεπε να τρώνε σίδερα. Το έκαναν με τη Μακάμπι στο Ισραήλ, το επανέλαβαν με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα, το είδαμε και με τον Απόλλωνα στον Πειραιά, ίδια φάση και με τη Ναντ στη Γαλλία. Ε, νισάφι πια, δεν συμβαίνει αυτό σε σοβαρές ομάδες και μάλιστα πάνω από τρεις φορές. Πάλι με κεφαλιά, πάλι με τους στόπερ να είναι πίσω από τον σκόρερ.

Και με τον Κορμπεράν να βγάζει τον Μπιέλ και να βάζει σέντερ φορ, τον Ελ Αραμπί, όταν η Ναντ είχε το μομέντουμ του ματς, όταν πίεζε να βάλει το γκολ της νίκης. Καλό το ρίσκο, αλλά σε στιγμές που μπορεί να σου φέρει αποτέλεσμα και όχι καταστροφή. Όπως καταστροφική ήταν και η παρουσία του Καμαρά που έκανε το ένα λάθος πίσω από το άλλο, όπως και ο Ρέαμπτσιουκ που ήταν βορά της δεξιάς πτέρυγας και ιδιαίτερα του Μπλας που τον περνούσε με όλους τους τρόπους, ενώ προβληματικός ήταν και ο Ρέτσος. Μια άμυνα που έμπαζε και ήταν ζήτημα χρόνου να μαζέψει ο Βατσλίκ την μπάλα από τα δίχτυα του.

Παρ’ όλα αυτά, τζάμπα έχασε τον βαθμό ο Ολυμπιακός, παρότι η Ναντ ήταν καλύτερη και του έκανε ένα δώρο με αυτογκόλ. Τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται και δεν τις βρίσκεις εύκολα όταν είσαι σε κακή μέρα. Κι όμως, πάλι μπήκε γκολ στο τέλος του ματς.