Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Με τον Βατσλίκ να προσπαθεί να τον κρατήσει όρθιο σε ορισμένες περιπτώσεις και χωρίς διακριθέντες ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-1 από τη Ναντ στη Γαλλία.

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

ΒΑΤΣΛΙΚ

Έκανε ό,τι μπορούσε για να κρατήσει όρθιο τον Ολυμπιακό και είχε στο ενεργητικό του καλές και κρίσιμες αποκρούσεις. Στα γκολ που δέχτηκε δεν μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο.

ΡΕΤΣΟΣ

Το πάλεψε το ματς και έδειξε να έχει μπει στην ομάδα άνετος. Στο γκολ βέβαια καλύπτει τον σκόρερ, ενώ έχασε πολλές κεφαλιές.

ΜΑΝΩΛΑΣ

Στην τριάδα με τον Σισέ και τον Ρέτσο η εμπειρία του φάνηκε σε πολλές περιπτώσεις καθοριστική για τον Ολυμπιακό. Έχει στο ενεργητικό του και εκείνο το εντυπωσιακό κόψιμο στο 14'.

ΣΙΣΕ

Κακό βράδυ για τον Σενεγαλέζο με πολλά λάθη. Το μυαλό του ήταν θολωμένο από την αρχή μέχρι το τέλος.

ΑΒΙΛΑ

Μία καλή στιγμή είχε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο και την τελείωσε ο Ισπανός. Αμυντικά είχε αρκετά θέμα και αυτός, αλλά επιθετικά προσπάθησε να βοηθήσει.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ

Πολύ δύσκολο βράδυ για τον Μολδαβό που ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ζούσε έναν εφιάλτη από την πλευρά του.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ

Πολύ κακό βράδυ από τον Κρητικό χαφ, που δεν μπόρεσε να βοηθήσει στα μαρκαρίσματα και ανασταλτικά είχε πολλά θέματα. Προσπάθησε με βαθιές μπαλιές να δημιουργήσει κάτι, αλλά και αυτός είχε πολλές λάθος μεταβιβάσεις.

ΚΟΥΝΤΕ

Κακό ματς και από τον Καμερουνέζο, ο οποίος δεν φάνηκε ιδιαίτερα. Ο Κούντε και ανασταλτικά και δημιουργικά έκανε ένα κακό ματς.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Δεν μπόρεσε να φανεί στο παιχνίδι της Γαλλίας. Λίγα πράγματα από τον Μασούρα που έκανε ένα σουτ στο 5' το οποίο δεν ανησύχησε τον Λαφόν. Στη φάση του 1-1 πάντως σκρινάρει σωστά τον αντίπαλο του εντός περιοχής.

ΜΠΙΕΛ

Όταν ανέβασε στροφές και πήρε τη μπάλα στα πόδια του παρέσυρε όλη την ομάδα. Στη δεξιά πλευρά που ξεκίνησε χάθηκε, ενώ από δικό του κόρνερ έγινε και το 1-1 με το αυτογκόλ της Ναντ.

ΟΥΙ-ΤΖΟ

Πάλεψε και έδωσε πολλές μάχες, αλλά ήταν άχαρος ο ρόλος του. Ο Νοτιοκορεάτης ήταν μόνος απελπιστικά σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του επέλεξε να έχει παθητικό ρόλο.

ΜΠΟΟΥΛΕΡ

Έκανε το ντεμπούτο του περνώντας στο ματς στο 60' και είχε μία καλή ενέργεια στα πρώτα του λεπτά στο γήπεδο, αλλά στη συνέχεια χάθηκε. Σίγουρα δεν τον βοήθησε και το ματς.

ΑΜΠΟΥΜΠΑΚΑΡ

Μπήκε στο ματς στο 77' και δεν έχει προλάβει να φανεί ιδιαίτερα. Διαμαρτύρεται για φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης που έγινε το 2-1.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

Αγωνίστηκε ελάχιστα.