Ολυμπιακός: O Oυί Τζο και η άποψη των Γάλλων που επιχείρησαν να τον πάρουν το καλοκαίρι!

ΝΑΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Φαβορί φαντάζει ο Ελ Αραμπί για να ξεκινήσει στο Ναντ - Ολυμπιακός (8/9, 22.00), αλλά ο Χουάνγκ Ουί Τζο έχει τις πιθανότητές του και τα «καναρίνια» γνωρίζουν από... πρώτο χέρι τον Κορεάτη φορ.

Ολυμπιακός: O Oυί Τζο και η άποψη των Γάλλων που επιχείρησαν να τον πάρουν το καλοκαίρι!

Ως συνήθως, ο Κάρλος Κορμπεράν δεν αποκάλυψε τα πλάνα του για την ενδεκάδα που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στο ματς του Ολυμπιακού με τη Ναντ στη Γαλλία (8/9, 22.00). Σε σχέση με την προηγούμενη φορά, ίσως να είναι και η πρώτη φορά που όντως να μην έχει αποφασίσει.

Προέκυψε η ίωση του Γιαν Εμβιλά, ο Ρέτσος τού άφησε καλές εντυπώσεις στο ματς με τον Ιωνικό και τον σκέφτεται να τον «χωρέσει» με κάποιον τρόπο στην ενδεκάδα, ενώ υπάρχει και το δίλημμα στην κορυφή της επίθεσης με πρωταγωνιστές τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Χουάνγκ Ουί Τζο.

Πού θα κάτσει η... μπίλια για τον σέντερ φορ; Ο Μαροκινός φαντάζει να είναι το φαβορί. Ο Κορεάτης, όμως, δεν φαίνεται να έχει βγει από το μυαλό του Κάρλος Κορμπεράν. Οι δε Γάλλοι από την πλευρά τους δεν έκρυβαν την έχουν εξαιρετική άποψη που έχουν για την ποιότητά του και τις ικανότητές του.

Αν δεν είχαν άλλωστε τέτοια άποψη, δεν θα είχε «φαγωθεί» ο Αντουάν Κομπουαρέ να τον αποκτήσει στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Ο Χουάνγκ Ουί Τζο ήταν ανάμεσα σε Νότιγχαμ και Ναντ! Στις τελικές διαπραγματεύσεις δηλαδή, είχε μπει και η Γουλβς για να τον κάνει δικό της, αλλά τα «καναρίνια» είχαν επιχειρήσει στην πραγματικότητα να χαλάσουν τη δουλειά στη Φόρεστ.

Τελικά δέχτηκαν το «όχι» του Ουί Τζο, ο οποίος προτιμούσε να πάει στην Αγγλία έστω και με έναν χρόνο καθυστέρηση, λόγω του δανεισμού του στον Ολυμπιακό. Στη Ναντ έχουν την άποψη ότι πρόκειται για έναν πολυσύνθετο επιθετικό και ο οποίος ξεχώριζε την περσινή σεζόν σαν τη μύγα μες στο γάλα στην Μπορντό.

Στη Νάντη τρέφουν απεριόριστο σεβασμό στον Κορεάτη. Άλλωστε στο παρελθόν δύο φορές τους είχε πληγώσει με δύο γκολ που είχε πετύχει. Η πρώτη σε ένα Μπορντό - Ναντ 2-0 (3/11/2019) και η δεύτερη σε ένα Μπορντό - Ναντ 1-1 (17/10/2021).