Ολυμπιακός: Tα «mind games» του Κομπουαρέ και ο σεβασμός προς τους Πειραιώτες

ΝΑΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο τεχνικός της Ναντ, Αντουάν Κομπουαρέ προσπαθεί να μεταφέρει όλο το άγχος στον Ολυμπιακό ενόψει του αποψινού αγώνα του «Μποζουάρ» (8/9, 22.00) για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League

Ολυμπιακός: Tα «mind games» του Κομπουαρέ και ο σεβασμός προς τους Πειραιώτες

Ο Ολυμπιακός κάνει ποδαρικό στους ομίλους του Europa League στην Γαλλία απέναντι σε μία Ναντ (8/9, 22.00), που μπορεί στο πρωτάθλημα να βρίσκεται στη 13η θέση, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να δίνετε σημασία. Πλασματική είναι η θέση της...

Αδικούνται από τον βαθμολογικό πίνακα και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να βάλουμε όλοι καλά στο μυαλό μας. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μία πολύ καλά γυμνασμένη ομάδα, που μπορεί να τρέξει για 90 λεπτά στο ίδιο υψηλό τέμπο.

Την ίδια στιγμή έχει έναν παμπόνηρο προπονητή. Ο Αντουάν Κομπουαρέ αφού πρώτα μίλησε με κολακευτικά σχόλια για το «παιδί» του, τον Κριστιάν Καρεμπέ, στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού.

Έχοντας περάσει από μεγάλα ποδοσφαιρικά «σχολεία» ως ποδοσφαιριστής και προπονητής, όπως είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, ξέρει πολύ καλά ότι τέτοια ματς μπορεί να κριθούν και στο μυαλό!

Άρχισε τα «mind games» από το βράδυ της Τετάρτης (7/9) λοιπόν.

Το τελευταίο ευρωπαϊκό της παιχνίδι ήταν στις 19 Μαρτίου 2002 με την Μπάγερν Μονάχου στην Βαυαρία. Από τότε πέρασε μία δεκαετία που η Ναντ βολόδερνε στο Σαμπιονά, δίχως να καταφέρει να κατακτήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μετά από 20 χρόνια λοιπόν επέστρεψε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ο πρώτος της αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός.

Ο Κομπουαρέ λοιπόν για να μεταφέρει όλο το άγχος στους πρωταθλητές Ελλάδας, είπε ότι «στο διάστημα που απουσιάζαμε από την Ευρώπη, ο Ολυμπιακός έδωσε 194 ματς σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ». Ήθελε να αναδείξει ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι μία ομάδα που σφύζει από εμπειρία και γνωρίζει πολύ καλά πώς να ανταπεξέλθει σε τέτοια παιχνίδια. Εννοείται ότι τρέφει απεριόριστο σεβασμό στον σύλλογο, καθώς δεν του προκάλεσε καμία εντύπωση ότι ο Μαρσέλο αποφάσισε να συνεχίσει στον Πειραιά!