Ολυμπιακός: Οι «απαντήσεις» απέναντι σε μία αθλητική ομάδα όπως η Ναντ

ΝΑΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Κάρλος Κορμπεράν γνωρίζει πολύ καλά ότι απέναντί του ο Ολυμπιακός θα συναντήσει μία Ναντ που... σφύζει από τρεξίματα.

Ολυμπιακός: Οι «απαντήσεις» απέναντι σε μία αθλητική ομάδα όπως η Ναντ

Η αποστολή του Ολυμπιακού στο «Μποζουάρ» δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολη υπόθεση. Ειδικά από τη στιγμή που απουσιάζει και ο Γιαν Εμβιλά που είχε... ψωμοτύρι τέτοιου είδους παιχνίδια και γνωρίζει πώς να μπαίνει στο «πετσί» του ρόλου και να βάζει δύσκολα στους αντιπάλους του.

Η Ναντ είναι μία πολύ καλή αθλητική ομάδα. Πρόκειται για ένα σύνολο που σφύζει από... τρεξίματα και αντοχές. Πρόκειται για μία ομάδα που οι παίκτες της τρέχουν ασταμάτητα σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου.

Γαλλική ομάδα γαρ, θα αποτελούσε τεράστια έκπληξη αν δεν είχε όλα αυτά τα στοιχεία.

Ποιες θα είναι οι «απαντήσεις» του Κάρλος Κορμπεράν απέναντι σε μία ομάδα που τρέχει ακατάπαυστα; Θα κοιτάξει όσο το δυνατόν περισσότερο να έχουν κοντινές αποστάσεις οι γραμμές του Ολυμπιακού.

Η Ναντ αν σε βρει μπόσικο στο... ξέφωτο, τότε είναι ικανή να προκαλέσει τεράστιες ζημιές.

Στον Ρέντη τα γνωρίζουν όλα αυτά, έχουν μελετήσει τα «καναρίνια» και το μυστικό είναι να μην δώσουν χώρο στους Γάλλους για να παίξουν στο ανοικτό γήπεδο. Τότε τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα για τον Ολυμπιακό.

Ο Κάρλος Κορμπεράν δεν έχει καταλήξει ακόμα στα πρόσωπα της ενδεκάδας. Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, ακόμα δεν έχει δείξει στους παίκτες του τι ακριβώς έχει στο μυαλό του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ζητήσει από τους παίκτες του να μην αφήσουν τους Γάλλους από τα... μάτια τους. Είναι ομάδα που από τη μέση και μπροστά βγάζει αυτοματισμούς και ταχύτητα, δείχνοντας ως μία καλοκουρδισμένη «μηχανή».