Ολυμπιακός: Ο Κορμπεράν το ψάχνει με τον Ρέτσο για το ματς με τη Ναντ (8/9, 22.00)

ΝΑΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Κάρλος Κορμπεράν δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για το ματς στο «Μποζουάρ» και ο Ρέτσος που μπορεί να αποτελέσει παίκτη - έκπληξη στην ενδεκάδα για το παιχνίδι με τη Ναντ στην Γαλλία (8/9, 22.00). 

Ολυμπιακός: Ο Κορμπεράν το ψάχνει με τον Ρέτσο για το ματς με τη Ναντ (8/9, 22.00)

Για ενδεκάδα ούτε λόγος από πλευράς Κάρλος Κορμπεράν για το ματς του Ολυμπιακού με τη Ναντ στην Γαλλία για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του στις δοκιμές που έκανε στον Ρέντη. Είναι ένας προπονητής που σε γενικές γραμμές δοκιμάζει αρκετά πράγματα και δεν φροντίζει με τον τρόπο του να «ενημερώσει» τους παίκτες αρκετές μέρες νωρίτερα για τις σκέψεις που έχει ενόψει των επίσημων αγώνων.

Η ενδεκάδα λοιπόν αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό για τον Κορμπεράν στο παιχνίδι του «Μποζουάρ», αλλά από κάποιες κινήσεις του σαν να φαίνεται ότι το ψάχνει με τον Πάνο Ρέτσο. Σαν να δείχνει ότι προσπαθεί να τον βάλει... σφήνα είτε στο αρχικό σχήμα, είτε να του δώσει ρόλο - έκπληξη κατά τη διάρκεια του ματς στο β’ ημίχρονο. Ο Ρέτσος μπορεί να βοηθήσει είτε στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Άβιλα, είτε αντί του Μανωλά πλάι στον Σισέ, είτε ακόμη-ακόμη και στα χαφ, ειδικά από τη στιγμή που έμεινε στην Αθήνα ο Εμβιλά.

Ο Κορμπεράν κρατάει άπαντες σε εγρήγορση, αλλά η αλήθεια είναι ότι το γεγονός πως ο Ρέτσος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές θέσεις, δίνει τη δυνατότητα στον Ισπανό τεχνικό να κάνει κάποιες δεύτερες σκέψεις, προτού πάρει την οριστική του απόφαση για το αρχικό σχήμα.