Σισέ: «Είμαστε Ολυμπιακός και είμαστε πανέτοιμοι»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ- Ο Παπέ Σισέ μίλησε για το ματς με τη Ναντ, την ετοιμότητα του Ολυμπιακού και τη μεγάλη προσπάθεια που θα καταβληθεί από τον ίδιο και τους συμπαίκτες του στο «Μποζουάρ»

Σισέ: «Είμαστε Ολυμπιακός και είμαστε πανέτοιμοι»

Τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τη Ναντ (8/9-22.00) στο «Μποζουάρ» εκπροσώπησε ο Παπέ Σισέ. Ο Σενεγαλέζος στόπερ που έχει εμπειρία από το γαλλικό πρωτάθλημα μίλησε με καλά λόγια για τον αντίπαλο, αλλά και για την ετοιμότητα της δικής του ομάδας έστω και χωρίς τον Γιαν Εμβιλά.

Οι δηλώσεις του Σισέ:

Τι να περιμένουμε από τον Ολυμπιακό στην αυριανή πρεμιέρα και ποια ειναι τα στοιχεία της Ναντ που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα;

Θέλω να τονίσω ότι η Ναντ είναι μία ομάδα αρκετά συμπαγής. Έχει πολλά δυνατά σημεία. Στο πρωτάθλημα μπορεί να μην είναι στις ψηλές θέσεις, αλλά τώρα είναι διαφορετική διοργάνωση και θα τα δώσει όλα έως το τέλος».

Ποια είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να φύγει νικητής από το «Μποζουάρ»;

Έχουμε αυτοπεποίθηση, είμαστε καλά προετοιμασμένοι, έχουμε εμπειρία σε αυτή τη διοργάνωση και κυρίως αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Είναι ιδιαίτερο για εσένα το γεγονός ότι ήρθες να παίξεις στην Γαλλία;

Πραγματικά είναι ιδιαίτερο για εμένα, γιατί εδώ έχω φίλους και οικογένεια. Σε επαγγελματικό επίπεδο είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά που πρέπει να κάνω. Είμαστε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε τη δουλειά μας.

Γνωρίζεις το γαλλικό πρωτάθλημα, ποια είναι η γνώμη σου για τα δύο πρωταθλήματα;

Το γαλλικό στηρίζεται στην ταχύτητα. Στην Ελλάδα είναι πιο σκληρό, δεν υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες, αλλά για εμάς είναι δύσκολο γιατί όλες οι ομάδες τα δίνουν όλα για να μας κερδίσουν. Ως συμπέρασμα αύριο θα συναντηθούν δύο ομάδες έτοιμες και προετοιμασμένες στο ίδιο επίπεδο, γιατί είναι μαθημένες να τα δίνουν όλα.

Ο προπονητής της Ναντ προέτρεψε τον κόσμο να δημιουργήσει μία καυτή ατμόσφαιρα. Είστε προετοιμασμένοι για αυτό;

Ναι, είμαστε προετοιμασμένοι γιατί είμαστε Ολυμπιακός και μαθημένοι να παίξουμε σε καυτές ατμόσφαιρες. Είναι πανέμορφο να βρίσκομαι σε μία τέτοια ατμόσφαιρα, ακόμα και όταν την δημιουργεί ο αντίπαλος. Είμαστε προετοιμασμένοι, γιατί ξέρουμε πώς είναι όταν παίζεις σε θερμό κοινό.

Ποιες είναι οι σκέψεις που κάνεις που δεν θα είναι μπροστά σου ο Εμβιλά;

Ο Γιαν είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας. Όμως ο Ολυμπιακός είναι πλήρης ομάδα και υπάρχουν παίκτες που μπορούν να αναπληρώσουν το κενό και όποιος κληθεί να το κάνει, θα το κάνει με τον καλύτερο τρόπο. Η απουσία του είναι σημαντική βέβαια, γιατί είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής.