Ολυμπιακός: Η προσοχή στα ψηλά κορμιά της Ναντ

ΝΑΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Η Ναντ δείχνει πολύ δυνατή στις στατικές φάσεις και ο Ολυμπιακός οφείλει το βράδυ της Πέμπτης (8/9) να εμφανιστεί πολύ καλά προετοιμασμένος.

Ολυμπιακός: Η προσοχή στα ψηλά κορμιά της Ναντ

Η Ναντ είναι μία ομάδα που κατά κάποιο τρόπο αδικείται από τα φετινά της αποτελέσματα. Κάποια αρνητικά αποτελέσματα που έχει φέρει έως τώρα, δεν σημαίνει ότι είναι και ο «καθρέφτης» της ποιότητας του ρόστερ των «καναρινιών».

Ο γαλλικός σύλλογος είναι πολύ καλή ομάδα στο δημιουργικό και στο εκτελεστικό κομμάτι. Έχει μάλιστα και πολύ ψηλά κορμιά, με αποτέλεσμα να βρίσκει τρόπους να απειλήσει σοβαρά στις στατικές φάσεις.

Αυτό λοιπόν είναι κάτι το οποίο πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός και το έχει εντοπίσει φυσικά και ο Κάρλος Κορμπεράν. Η Ναντ εκτός από τις αντεπιθέσεις της, επιχειρεί να «χτυπήσει» και φάουλ ή κόρνερ. Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι τα «καναρίνια» δείχνουν ότι είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα στον συγκεκριμένο τομέα. Έχουν τις κομπίνες τους, φτιάχνουν σπουδαίες ευκαιρίες και κυρίως σκοράρουν!

Οι «ερυθρόλευκοι» έως τώρα έχουν αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα στις στατικές φάσεις, όταν βρίσκονται σε συνθήκες άμυνας. Και μπορεί σε κάποια ματς να μην το πλήρωσε στο τέλος (βλέπε Σλόβαν στην Μπρατισλάβα), αλλά δεν παύει να είναι μία πραγματικότητα ότι χρήζει ιδιαίτερης προσοχής η αυριανή (8/9) αναμέτρηση. Κι αυτό, γιατί πολύ απλά η Ναντ δεν αστειεύεται...

Έχει πολύς καλούς εκτελεστές στα χτυπήματα των κόρνερ ή των φάουλ, αλλά και ποδοσφαιριστές που ξέρουν να κάνουν εξαιρετικές τοποθετήσεις στην αντίπαλη περιοχή. Προσοχή λοιπόν!