Ολυμπιακός: Το σχέδιο του Μαρτίνς για το «Τερφ Μουρ»

Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους επί ελληνικού εδάφους με τον Πορτογάλο προπονητή να έχει στο μυαλό του το πλάνο για τη ρεβάνς με τη Μπέρνλι.

Ολυμπιακός: Το σχέδιο του Μαρτίνς για το «Τερφ Μουρ»

Δύο ημέρες πριν το παιχνίδι με τη Μπέρνλι και ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στην Αγγλία. Έτσι όπως έκανε και πριν τη ρεβάνς με τη Λουκέρνη όταν είχε ταξιδέψει από την Τρίτη στην Ελβετία. Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους επί ελληνικού εδάφους με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Ρέντη.

Από αυτή δεν προέκυψε κάποιο απρόοπτο και μετά το τέλος της έγινε γνωστή η αποστολή που θα ταξίδευε για την Αγγλία. Το σημαντικό, όμως, είναι ότι δεν προέκυψε και κάποια έκπληξη από τον Πορτογάλο προπονητή.

Δεν σκοπεύει να κάνει πειραματισμούς σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι στο οποίο διακυβεύεται η πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Ο κόουτς έχει βρει μία χημεία σε μια ενδεκάδα και με αυτήν θα πορευτεί για να σφραγίσει το εισιτήριο στους ομίλους.

Έκανε τρεις αλλαγές στο ματς με τον Λεβαδειακό και τις δύο τις διόρθωσε με την έναρξη του δεύτερου μέρους. Έτσι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πηγαίνουμε σε ένα σχήμα με Γιαννιώτη, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκα, Μιράντα, Βούκοβιτς, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Χριστοδουλόπουλο, Φορτούνη, Ποντένσε και Γκερέρο.