Ναντ: Εκνευρισμός για Παρί, «μόνο νίκη με Ολυμπιακό»

Η διαιτησία στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν (0-3) εξακολουθεί να απασχολεί τη Ναντ, αλλά ο Κομπουαρέ στρέφει την προσοχή στον Ολυμπιακό. 

Ναντ: Εκνευρισμός για Παρί, «μόνο νίκη με Ολυμπιακό»

Πολλά παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης με την Παρί Σεν Ζερμέν (0-3) στο «Μποζουάρ» για το γαλλικό πρωτάθλημα έχει η Ναντ, κάτι που εκφράστηκε δημοσίως από τον προπονητή της, τον Αντουάν Κομπουαρέ. Τόσο στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, αλλά και σε άλλες δηλώσεις του.

Η Ναντ δε στέκεται μόνο στην αποβολή του Φάμπιο με απευθείας κόκκινη πολύ νωρίς στο ματς κι ενώ είχε ήδη γίνει το 0-1 από τον Εμπαπέ, αλλά ειδικά στη φάση του πρώτου γκολ. Θεωρούν άπαντες και το δήλωσε ο Κομπουαρέ ότι πριν ο Μέσι δημιουργήσει το γκολ για τον Γάλλο σούπερ σταρ, είχε προηγηθεί φάουλ του Σαράμπια στον Καστεγέτο που δεν είδε ο διαιτητής και οι συνεργάτες του.

Η Ναντ προσπαθεί να αφήσει πίσω της την ήττα από τους Παριζιάνους και έχει στρέψει αποκλειστικά την προσοχή της στο ματς με τον Ολυμπιακό (8/9), στο οποίο θέλει τη νίκη και για αντίδραση σε όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο στο ίδιο γήπεδο. Ετοιμάζεται να παίξει πολύ επιθετικά και με πίεση από την αρχή, αλλά ο Ολυμπιακός είναι βέβαιο ότι θα έχει τις ευκαιρίες του απέναντι σε μία άμυνα που ειδικά στις θέσεις των στόπερ παρουσιάζει φέτος αρκετά προβλήματα.