«Καίγεται» για Παρί Σεν Ζερμέν, μετά ο Ολυμπιακός

Μετά την ισοπαλία στο Στρασβούργο η Ναντ αφοσιώνεται στην αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν με «φόντο» την πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό στο Europa League.

«Καίγεται» για Παρί Σεν Ζερμέν, μετά ο Ολυμπιακός

Η Ναντ ήταν ανώτερη στο Στρασβούργο και άξιζε καλύτερο αποτέλεσμα από την ισοπαλία (1-1) που έσωσε στο τέλος με το καταπληκτικό γκολ του Αιγύπτιου φορ της Μοσταφά Μοχάμεντ. Η ομάδα του Αντουάν Κομπουαρέ έκανε καλή εμφάνιση και έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση, παρά το γεγονός ότι είχε απουσίες όπως αυτές των Σισοκό, Τραορέ και Σιμόν.

Τώρα η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League αφοσιώνεται στον αγώνα της Κυριακής (4/9) εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν και αμέσως μετά θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό (8/9) για την πρώτη αγωνιστική της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Προπονητής και παίκτες της γαλλικής ομάδας ασχολούνται μόνο με την αναμέτρηση κόντρα στην πρωταθλήτρια Γαλλίας και θεωρούν ότι μπορούν να την κοιτάξουν στα μάτια και να διεκδικήσουν θετικό αποτέλεσμα. Αυτόν τον αγώνα φυσικά και θα παρακολουθήσουν από τον Ολυμπιακό, με πολύ πιθανό να ταξιδέψει ο Κάρλος Κορμπεράν στην Γαλλία καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν παίξει μία ημέρα νωρίτερα (3/9) με τον Ιωνικό.