Ολυμπιακός: Πάει στα… σίγουρα ο Μαρτίνς στην Αγγλία

Όλα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα στη ρεβάνς με την Μπέρνλι το βράδυ της Πέμπτης.

Ολυμπιακός: Πάει στα… σίγουρα ο Μαρτίνς στην Αγγλία

Τρεις αλλαγές έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό συγκριτικά με το 3-1 επί της Μπέρνλι. Τις δύο εξ αυτών τις… άλλαξε ξανά (Πάρντο, Τοροσίδη) και τον Μεριά τον κράτησε σε ολόκληρο το 90λεπτο, καθώς ο Τυνήσιος θα πρέπει να μπει σταδιακά σε αγωνιστικό ρυθμό.

Το θέμα όμως είναι ότι ο Λεβαδειακός πάει, πέρασε… Αυτό που «καίει» τον Μαρτίνς και γενικότερα τον οργανισμό του Ολυμπιακού δεν είναι κάτι άλλο εκτός από την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ποιο είναι το πλάνο του Πορτογάλου τεχνικού; Αν και την Δευτέρα (27/8) όσοι έπαιξαν κόντρα στον Λεβαδειακό έκαναν αποθεραπεία και δεν «φωτογράφισε» ενδεκάδα, φαίνεται ότι ο Μαρτίνς θα πάει στα… σίγουρα.

Θα επιλέξει δηλαδή τους παίκτες που τράβηξαν το φετινό κουπί στα προκριματικά. Δηλαδή θα πάει με Γιαννιώτη, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Φορτούνη, Ποντένσε, Λάζαρο και Γκερέρο.

Ο Χασάν έδειξε πολύ θετικά στοιχεία στο ντεμπούτο του, όμως, ακόμη δεν βρίσκεται στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας και δεν έχει τον απαιτούμενο αγωνιστικό ρυθμό.

Κατά συνέπεια ο Αιγύπτιος φορ πολύ δύσκολα θα καταφέρει να «φάει» τον Γκερέρο από την ενδεκάδα.

Ίσως να έχει κάποιες πιθανότητες (ελάχιστες) ο Μεριά. Αν και η αλήθεια είναι πώς ο Μαρτίνς και στις δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, σαν να αποκάλυψε ότι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι ο Βούκοβιτς με τον Μιράντα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν αύριο προπόνηση στον Ρέντη και στις 6.15μμ θα αναχωρήσουν με πτήση τσάρτερ για το Μάντσεστερ, απ’ όπου θα πάνε εν συνεχεία οδικώς στο Μπέρνλι.