Βατσλίκ: «Γίνεται καλή δουλειά, χρειάζεται χρόνος για να φανεί» (vid)

Ο Τόμας Βατσλίκ μίλησε για την πρόκριση του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα Λεμεσού και τόνισε πως στην ομάδα γίνεται πολύ καλή δουλειά.

Βατσλίκ: «Γίνεται καλή δουλειά, χρειάζεται χρόνος για να φανεί» (vid)

Ο Τόμας Βατσλίκ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακό την Πέμπτη το βράδυ. Με τρεις αποκρούσεις στη διαδικασία των πέναλτι έστειλε τους Πειραιώτες στους ομίλους του Europa League και μίλησε στην κάμερα του OlympiacosTV τόσο για την πρόκριση, όσο και για τη δουλειά που έχει γίνει στην ομάδα.

Αναλυτικά ο Τόμας Βατσλίκ μίλησε:

Για την πρόκριση: Είμαι ευτυχισμένος που τα καταφέραμε να βρεθούμε στους ομίλους του Europa League, παρόλο που δεν ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν περάσαμε μέσα από πολλές αλλαγές. Είμαι ευτυχισμένος για τους συμπαίκτες μου και για το καινούριο staff, γιατί δουλεύουν πολύ σκληρά και πολύ καλά. Οι αλλαγές χρειάζονται πάντα χρόνο για να φανούν, όμως ελπίζω η πρόκριση να μας δώσει αυτοπεποίθηση και πάνω σε αυτήν να συνεχίσουμε να χτίζουμε. Είμαι πολύ ευτυχισμένος όπως είπα για την ομάδα και το staff που καταφέραμε να μπούμε στους ομίλους.

Για την προετοιμασία στα πέναλτι: Στα πέναλτι χρειάζεται και τύχη αυτό που θέλω να πω είναι ότι κάναμε καλή προετοιμασία με τον προπονητή τερματοφυλάκων και τους άλλους τερματοφύλακες, προετοιμαστήκαμε καλά και αυτό ανταπέδωσε δύο φορές.

Για τη δουλειά που γίνεται: Τώρα δουλεύουμε τελείως διαφορετικά από ότι κάναμε στην πρώτη μου χρονιά και χρειάζεται χρόνος. Φυσικά όλη η διαδικασία και όλες οι αλλαγές χρειάζονται χρόνο για να φανούν και να προσαρμοστούμε σε όλα. Ελπίζω να συνεχίσουμε και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να είμαστε συγκεντρωμένοι. Τη Δευτέρα έχουμε το επόμενο παιχνίδι μας και πιο ψύχραιμα θα ξεκινήσουμε τη δουλειά της προετοιμασίας, πρώτα για το πρωτάθλημα και μετά για το Europa League.