Europa League: Στα γκρουπ και η Ομόνοια - Εισιτήρια για Φενέρμπαχτσε, Μάλμε και Λουντογκόρετς

Μετά την ΑΕΚ Λάρνακας, στα γκρουπ πέρασε και η Ομόνοια που επικράτησε 2-0 της Γάνδης (την είχε νικήσει και στο Βέλγιο) στο ΓΣΠ. Χωρίς προβλήματα η Φενέρμπαχτσε, «ντούμπλαρε» τις νίκες της και «τσέκαρε» εισιτήριο η Μάλμε. Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Europa League: Στα γκρουπ και η Ομόνοια - Εισιτήρια για Φενέρμπαχτσε, Μάλμε και Λουντογκόρετς

Μετά την ΑΕΚ Λάρνακας, στους ομίλους του Europa League προκρίθηκε και η Ομόνοια. Οι «πράσινοι» ντούμπλαραν τις νίκες τους - με το ίδιο σκορ - απέναντι στη Γάνδη στο ΓΣΠ και πήραν πανηγυρικά θέση για την αυριανή (26/8) κλήρωση της διοργάνωσης. Τα γκολ για τους Κύπριους σημείωσαν οι Κακουλής (18') και Χαραλάμπους (36').

Στην Κωνσταντινούπολη, η Φενέρμπαχτσε δεν βρήκε αντίσταση και με σκορ 4-2 (2-0 ο πρώτος αγώνας) έκαμψε το εμπόδιο της Αούστρια Βιέννης, περνώντας εμφατικά στην τελική φάση του Europa League.

Μετά τη νίκη στη Φινλανδία, η Ελσίνκι αναδείχθηκε ισόπαλη με την Σίλκεμποργκ και κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα γκρουπ. Από κοντά της και η Μάλμε, που λύγισε 2-0 τη Σίβασπορ στην Τουρκία (είχε κερδίσει 2-1 στη Σουηδία).

Στη Μολδαβία, ύστερα από τέσσερα «λευκά» ημίχρονα, η Σέριφ Τίρασπολ πήρε την πρόκριση κόντρα στην Πιούνικ στα πέναλτι.

Το αποψινό πρόγραμμα:

19:00:
ΑΕΚ Λάρνακας – Ντνίπρο (2-1) 3-0, Ζαλγκίρις – Λουντογκόρετς (0-1) 3-3
19:30: Σίλκεμποργκ – Ελσίνκι (0-1) 1-1
20:00: Ομόνοια – Γάνδη (2-0) 2-0, Σερίφ Τίρασπολ – Πιούνικ (0-0) Παράταση, Σίβασππορ – Μάλμε (1-3) 0-2, Φενέρμπαχτσε – Αούστρια Βιέννης (2-0) 4-2.
22:00: Σάμροκ Ρόβερς – Φερεντσβάρος (0-4), Χαρτς – Ζυρίχη (1-2)

*Σε παρένθεση τα σκορ των πρώτων αναμετρήσεων.