Ολυμπιακός-Απόλλων Λεμεσού: Οι ισοπαλίες Κυπρίων και διαιτητή

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 22.00 τον Απόλλωνα Λεμεσού και θα αντιμετωπίσει και μια παράξενη παράδοση για να περάσει στους ομίλους του Europa League. Το 1-1 και το... 4-0!

Ολυμπιακός-Απόλλων Λεμεσού: Οι ισοπαλίες Κυπρίων και διαιτητή

Το μεγάλο ματς του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Λεμεσού αρχίζει στις 22.00 στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν τη νίκη για να πετύχουν το στόχο τους μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα.

Φυσικά είναι προετοιμασμένες για όλα. Και για παράταση ή πέναλτι, όπως τονίστηκε από τους ανθρώπους των δύο ομάδων. Ο Ολυμπιακός έχει σαφώς τον πρώτο λόγο, ενώ ο Απόλλων θα πρέπει να κάνει κάτι που σε μεγάλα ματς δεν πέτυχε ούτε πέρυσι ούτε φέτος. Να νικήσει εκτός έδρας.

Στην περσινή σεζόν στην Κύπρο είχε μόνον ισοπαλίες εκτός έδρας (και δύο ήττες) στα σημαντικά ματς του πρωταθλήματος απέναντι σε Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, ΑΕΚ Λάρνακας. Ενώ και στην Ευρώπη είχε φέρει 2-2 στην έδρα της Ζίλινα, από την οποία είχε αποκλοειστεί. Φέτος έχασε 4-0 στη Χάιφα από την Μακάμπι.

Σε ό,τι αφορά τον διαιτητή της αναμέτρησης, τον 34χρονο Ελβετό Σάντρο Σέρερ, είναι εντυπωσιακό ότι στα τρία τελευταία ματς που σφύριξε το σκορ ήταν 1-1! Γιουνγκ Μπόις-Γκρασχόπερς, Ζαλγκίρις-Μπόντο Γκλίμτ, Βίντερτουρ-Ζυρίχη! Αλλά και το αμέσως προηγούμενο... 4-0! Το Γιούνγκ Μπόις-Ζυρίχη.