Europa League: Τσεκάρουν εισιτήρια σε Λάρνακα και ΓΣΠ

Τα υπέρ τους σκορ καλούνται να υπερασπιστούν ΑΕΚ Λάρνακας και Ομόνοια στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης των play off του Europa League.

Europa League: Τσεκάρουν εισιτήρια σε Λάρνακα και ΓΣΠ

Θέση για τους ομίλους του Europa League κλείνουν απόψε ΑΕΚ Λάρνακας και Ομόνοια. Οι δύο ομάδες της Κύπρου, με παρακαταθήκη τα σπουδαία αποτελέσματα των πρώτων αναμετρήσεων, κρατούν την τύχη στα χέρια τους και ευελπιστούν να τσεκάρουν εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης. Η ομάδα της Λάρνακας φιλοξενεί την Ντνίπρο μετά το 2-1 της προηγούμενης εβδομάδας, ενώ οι «πράσινοι» στη Λευκωσία θα υπερασπιστούν κόντρα στη Γάνδη το 0-2 του Βελγίου.

Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση της Σερίφ Τίρασπορ με την Πιούνικ (χωρίς σκορ το πρώτο ματς), ενώ φαίνεται πως και η Φενέρμπαχτσε δεν θα δυσκολευτεί, έχοντας κερδίσει 2-0 στη Βιέννη την Αούστρια. Να γυρίσει το εις βάρος της 2-1 και να επιστρέψει σε ευρωπαϊκούς ομίλους, υποδέχεται η Χαρτς τη Ζυρίχη. Τέλος, η Λουντογκόρετς ταξιδεύει στη Λιθουανία για να αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις, έχοντας κάνει το πρώτο βήμα (1-0) στη Βουλγαρία.

Το αποψινό πρόγραμμα:

19:00:
ΑΕΚ Λάρνακας – Ντνίπρο (2-1), Ζαλγκίρις – Λουντογκόρετς (0-1)
19:30: Σίλκεμποργκ – Ελσίνκι (0-1)
20:00: Ομόνοια – Γάνδη (2-0), Σερίφ Τίρασπολ – Πιούνικ (0-0), Σίβασππορ – Μάλμε (1-3), Φενέρμπαχτσε – Αούστρια Βιέννης (2-0).
22:00: Σάμροκ Ρόβερς – Φερεντσβάρος (0-4), Χαρτς – Ζυρίχη (1-2)

*Σε παρένθεση τα σκορ των πρώτων αναμετρήσεων.