Ολυμπιακός: Ικανοποίηση και... παρατηρήσεις σε Μπα

Ο Κάρλος Κορμπεράν είχε τους λόγους του που έβαλε τον Μπα δίπλα στον Σισέ. Ένας εξ αυτών ήταν ότι πολύ απλά στο παιχνίδι με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα, είχαν βγάλει στο χορτάρι μία καλή «χημεία» μεταξύ τους.

Ολυμπιακός: Ικανοποίηση και... παρατηρήσεις σε Μπα

Είχε ακουστεί ότι μπορεί να έμπαινε... σφήνα ο Μανωλάς στην ενδεκάδα. Όχι όμως αντί του Μπα, αλλά αντί του Σισέ! Τον Μπα φαίνεται ότι ο προπονητής τον έχει αφήσει ικανοποιημένο.

Προχθές ωστόσο υπήρχαν στιγμές στο πρώτο 20λεπτο, που ανάγκασε τον Κορμπεράν να του κάνει έντονες παρατηρήσεις. Κυρίως όταν δεν πήγαινε πιο αποφασιστικά στις φάσεις, όταν δεν έβγαινε πρώτος στην μπάλα.

Ενώ αρχικά είχε κόψει την τελευταία στιγμή μία επικίνδυνη σέντρα από τα δεξιά, έως το 20’ προσπαθούσε ο Ισπανός τεχνικός να τον βάλει στην «πρίζα», έτσι ώστε να πηγαίνει πιο δυναμικά στις φάσεις.

Εννοείται όχι σε τέτοιο βαθμό, μοιράζοντας ασύστολα ένα σωρό αχρείαστα φάουλ έξω από την περιοχή, όπως συνέβαινε στο παρελθόν. Πολύ απλά τον ήθελε πιο δυναμικό, έτσι ώστε να κόψει τον αέρα των Γιάνγκα και Ντιγκινί. Μετά το 20’ ο Μπα έφτασε στα επίπεδα που τον ήθελε ο προπονητής.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ