Ολυμπιακός: Το γκολ και οι ευκαιρίες του Ελ Αραμπί, ο Χασάν και το… ψάξιμο για φορ

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχασε ευκαιρίες που δεν χάνονται, αλλά παραμένει σημαντικός για την ομάδα. Ο μαχητικός Αχμέντ Χασάν και η αναζήτηση για επιθετικό.

Ολυμπιακός: Το γκολ και οι ευκαιρίες του Ελ Αραμπί, ο Χασάν και το… ψάξιμο για φορ

Πέντε γκολ έχει πετύχει ο Ολυμπιακός μετά από πέντε επίσημα παιχνίδια που έχει παίξει για τα προκριματικά. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι ο μοναδικός από τους επιθετικούς που έχει η ομάδα του Πειραιά που έχει καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Εκείνο το γκολ με τη Σλόβαν στο εντός έδρας παιχνίδι έσωσε την ισοπαλία για την ομάδα του Πειραιά.

Κατά τα άλλα οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έχουν καταφέρει να πάρουν γκολ από άλλον επιθετικό τους. Ο Τικίνιο είχε το δοκάρι στον αγώνα με τη Μακάμπι στη Χάιφα από το οποίο προήλθε και το γκολ του Ζινκερνάγκελ. Πλέον ο Βραζιλιάνος δεν υπάρχει στο ρόστερ, αφού συνεχίζει την καριέρα του στη Μποταφόγκο.

Στον αγώνα της Κύπρου με τον Απόλλωνα Λεμεσού χρησιμοποιήθηκε ο Χασάν για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο παιχνίδι. Ο Αιγύπτιος επιθετικός μπήκε σε ένα διάστημα που ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να δημιουργήσει, αλλά και πάλι έδωσε αρκετές μάχες. Λίγο πιο προσεκτικοί να ήταν οι Ραντζέλοβιτς, Αγκιμπού και τα πράγματα μπορεί να ήταν διαφορετικά.

Η ουσία είναι ότι από τον Ολυμπιακό έλειπαν οι προϋποθέσεις για να σκοράρουν οι επιθετικοί. Στην Κύπρο θα μπορούσε να το έχει κάνει ο Ελ Αραμπί, αλλά έχασε τις ευκαιρίες, όμως, η συμβολή του στο ματς ήταν πολύ μεγάλη. Είναι δεδομένο, όμως, ότι οι πρωταθλητές κινούνται για την απόκτηση φορ.