Ολυμπιακός: Οκτώ σερί ευρωπαϊκά ματς χωρίς νίκη - Ιδού η ευκαιρία στον επαναληπτικό με Απόλλωνα!

Ο Ολυμπιακός με το 1-1 στην Λευκωσία απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού, συμπλήρωσε οκτώ συνεχόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια δίχως να κερδίσει!

Ολυμπιακός: Οκτώ σερί ευρωπαϊκά ματς χωρίς νίκη - Ιδού η ευκαιρία στον επαναληπτικό με Απόλλωνα!

Ο Ολυμπιακός είχε... καλομάθει τον κόσμο του στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Πλέον, έχει μπει σε μία περίοδο που προσπαθεί να βρει τα πατήματά του και κατ’ επέκταση να πάρει όχι μόνο προκρίσεις, αλλά και να βελτιώσει τη θέση του στο ράνκινγκ της ΟΥΕΦΑ.

Οι Πειραιώτες πήγαν στην Λευκωσία με σκοπό να κερδίσουν. Το 1-1 δεν είναι κακό αποτέλεσμα και οι πρωταθλητές παραμένουν φαβορί έναντι του Απόλλωνα Λεμεσού που δεν έδειξε ότι έχει τη δυναμική και την ποιότητα της Σλόβαν Μπρατισλάβας (σ.σ. ασχέτως αν οι Σλοβάκοι έχασαν από την Μόσταρ χθες βράδυ).

Συν τοις άλλοις, ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία το βράδυ της Πέμπτης (25/8) να βάλει τέλος και σε ένα αρνητικό σερί στην Ευρώπη.

Εδώ και οκτώ ματς αγνοεί τη νίκη! Η τελευταία φορά που κέρδισε ήταν στις 25 Νοεμβρίου 2021 χάρη στο γκολ του Τικίνιο στο 89’ στο 1-0 με την Φενέρμπαχτσε στο Καραϊσκάκη.

Από τότε μετράει μία ήττα από την Αντβέρπ στο Βέλγιο (0-1), δύο ήττες από την Αταλάντα (1-2 έξω, 0-3 μέσα), μία ήττα και μία ισοπαλία με την Μακάμπι Χάιφα (0-4 μέσα, 1-1 έξω), δύο ισοπαλίες με την Σλόβαν Μπρατισλάβας (1-1 μέσα, 2-2 έξω) και μία ισοπαλία με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο (1-1). Θα μας πείτε βέβαια ότι ξεπέρασε στα πέναλτι τους Σλοβάκους. Ωστόσο, αναφερόμαστε αποκλειστικά και μόνο στα αποτελέσματα σε κανονική ροή αγώνα και όχι στη «ρώσικη ρουλέτα».

Ο Ολυμπιακός λοιπόν καλείται το βράδυ της Πέμπτης (25/8) στο Καραϊσκάκη απέναντι στους πρωταθλητές Κύπρου, να μην δοθεί συνέχεια σε ένα σερί, που σίγουρα δεν είναι καθόλου κολακευτικό.