Ολυμπιακός: Να έρθουν κι άλλοι... Χουάνγκ ή και καλύτεροι από τον Νοτιοκορεάτη!

Ο Χουάνγκ ήταν ο παίκτης που άφησε πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια στην Λευκωσία, αλλά το θέμα είναι για τον Ολυμπιακό να εμφανίσει κι άλλους... Χουάνγκ ή ακόμα καλύτερους!

Ολυμπιακός: Να έρθουν κι άλλοι... Χουάνγκ ή και καλύτεροι από τον Νοτιοκορεάτη!

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε αισθητά σημάδια βελτίωσης στην Λευκωσία. Ειδικά από τη στιγμή που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης με τον Χουάνγκ έως και το 67’ που αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού ο Νοτιοκορεάτης, οι Πειραιώτες δεν θύμιζαν σε καμία περίπτωση την ομάδα που βλέπαμε έως και το παιχνίδι της Μπρατισλάβας.

Ο Χουάνγκ ήταν ένας παίκτης που με το «καλημέρα» έδειξε τις... διαθέσεις του και κυρίως την ποιότητά του. Δεν ήταν μόνο το γεγονός ότι σκόραρε. Η γενικότερη αγωνιστική του συμπεριφορά ήταν τέτοια που άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια. Και κάθετες πάσες, και πίεση, και αρκετά τρεξίματα.

Θα μας πείτε βέβαια ότι ένας... Χουάνγκ φέρνει την άνοιξη; Προφανώς και όχι... Ο Ολυμπιακός χρειάζεται κι άλλους Χουάνγκ στις υπόλοιπες θέσεις. Κι αν είναι εφικτό, ακόμα και καλύτερους από τον Ασιάτη! Χρειάζεται κι άλλους παίκτες που θα προσθέσουν ταχύτητα στους πρωταθλητές Ελλάδας. Χρειάζεται και άλλους παίκτες με προσωπικότητα και χαρακτήρα. Υποτίθεται ότι προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι αρμόδιοι...

Έχουμε φτάσει στις 19 Αυγούστου και η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος πιέζει για να πραγματοποιηθούν οι σωστές επιλογές. Ναι μεν οι μεταγραφές στην Ελλάδα ολοκληρώνονται στις 15 Σεπτεμβρίου και για τους ελεύθερους στις 30 Σεπτεμβρίου, αλλά η λίστα για τη φάση των ομίλων θα πρέπει να δοθεί στις 2 Σεπτεμβρίου.

Ο Χουάνγκ έδωσε ωραία δείγματα γραφής λοιπόν και ελπίζουν όλοι στον Ολυμπιακό να έχει ανάλογη συνέχεια. Δεν αρκεί όμως μόνο ο Νοτιοκορεάτης. Μόλις αντικαταστάθηκε, οι Πειραιώτες μπλόκαραν και δεν μπόρεσαν να γράψουν μία τελική. Κι αυτό προφανώς κάτι σημαίνει για το ότι δεν πρέπει να εφησυχάζει κανένας για την ομολογουμένως βελτιωμένη και καλή εικόνα από το 30' έως το 67'.