Απόλλων Λεμεσού - Ολυμπιακός 1-1: Η κριτική των παικτών του Κορμπεράν

Ο Χουάνγκ Ιν-Μπομ έκανε τη διαφορά στον αγώνα της Λευκωσίας για τον Ολυμπιακό και ήταν μακράν ο κορυφαίος δίνοντας μεγάλη ποιότητα στη μεσαία γραμμή και σε ολόκληρη τη λειτουργία.

Απόλλων Λεμεσού - Ολυμπιακός 1-1: Η κριτική των παικτών του Κορμπεράν

Ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 στο ΓΣΠ της Λευκωσίας με τον Απόλλωνα Λεμεσού στον πρώτο αγώνα των play off του Europa League και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους ομίλους καθώς η ρεβάνς θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 25/8

Ο Χουάνγκ Ιν-Μπομ ήταν αναμφίβολα ο κορυφαίος παίκτης για την ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν που είδε κι άλλους παίκτες του να ανεβάζουν στροφές, αλλά και αρκετούς να είναι ακόμη πίσω. Με την ελληνική ομάδα να χάνει μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους.

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού:

ΤΟΜΑΣ ΒΑΤΣΛΙΚ: Ξεκίνησε με καλές τοποθετήσεις, προσπάθησε να γλιτώσει το γκολ, αλλά δεν ήταν στη συνέχεια σε πλήρη σταθερότητα παρόλο που δε χρειάστηκε να συμμετάσχει πολύ.

ΓΚΟΝΖΑΛΟ ΑΒΙΛΑ: Από το καλό παιχνίδι του στην Μπρατισλάβα επέστρεψε στη μετριότητα, με προβλήματα πίσω και δίχως βοήθειες μπροστά. Έχει σκαμπανεβάσματα.

ΠΑΠΕ ΣΙΣΕ: Έκανε λάθη και όχι μόνο στο γκολ των Κυπρίων, είχε και κάποιες καλές ενέργειες σε μεταβιβάσεις προς την επίθεση.

ΟΥΣΕΪΝΟΥ ΜΠΑ: Καλύτερος από τον Σισέ, δεν απέφυγε και αυτός ορισμένες «κακοτοπιές», αλλά γενικά δείχνει βελτιωμένος.

ΟΛΕΓΚ ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Ξεκίνησε άσχημα, αλλά από ένα διάστημα και μετά ανέβηκε πολύ. Βοήθησε και επιθετικά, είχε την πάσα στο γκολ του Χουάνγκ και έδωσε μάχες μέχρι το τέλος.

ΓΙΑΝ ΕΜΒΙΛΑ: Έκανε καλή δουλειά ανασταλτικά, ειδικά από το εικοσάλεπτο και μετά. Έδωσε λύσεις και πέρασε και κάποιες ωραίες μπαλιές στις φάσεις του δεύτερου μέρους.

ΠΙΕΡ ΚΟΥΝΤΕ: Καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές, χωρίς να κάνει κάτι πολύ εντυπωσιακό. Είχε καλή συνεργασία με τους άλλους χαφ και μερικά πολύ ωραία κλεψίματα. Ήταν άτυχος στο δοκάρι, όπως και ορισμένες καλές σέντρες από τα πλάγια.

ΧΟΥΑΝΓΚ ΙΝ-ΜΠΟΜ: Ο κορυφαίος του αγώνα μακράν. Έκανε τα πάντα, έπαιζε απλά, κάθετα και γρήγορα, σα να ήταν καιρό στην ομάδα. Έχει σπουδαία ποιότητα. Έβαλε γκολ, μπορούσε κι άλλο στη φάση που τραυματίστηκε.

ΦΙΛΙΠ ΖΙΝΚΕΡΝΑΓΚΕΛ: Καλό και μαχητικό παιχνίδι από τον Δανό που μπήκε σε φάσεις, συνεργάστηκε καλά με τους συμπαίκτες του και είχε συμμετοχή στο γκολ. Έπαιξε στα πλάγια, αφού όταν έγινε «δεκάρι» μετά από λίγο βγήκε.

ΛΑΖΑΡ ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Στο πρώτο μέρος δεν φάνηκε καθόλου. Στο διάστημα της κυριαρχίας του Ολυμπιακού ήταν μέσα στις ευκαιρίες και θα μπορούσε να γίνει επιδραστικός στο αποτέλεσμα.

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Καλύτερος στη δημιουργία παρά στα τελειώματα. Έχασε εύκολα γκολ για την κλάση του, έβγαλε καλές μπαλιές για τους συμπαίκτες του, ειδικά στην πάσα προς τον Χουάνγκ στην ευκαιρία του Κορεάτη. Μπορούσε να είχε τελειώσει το ματς και σε αποτέλεσμα, αλλά και να μείνει και μέχρι το τέλος.

ΑΓΚΙΜΠΟΥ ΚΑΜΑΡΑ: Μπήκε για να πρεσάρει και να απειλήσει, έμεινε μόνο στο πρώτο.

ΑΧΜΕΝΤ ΧΑΣΑΝ: Ωραίες κινήσεις μακριά από την περιοχή, αλλά δεν βρέθηκε σε επαφή μέσα στο «κουτί» με την μπάλα.

ΜΑΡΙΟΣ ΒΡΟΥΣΑΪ: Μπήκε προς το τέλος και περισσότερο κοίταζε να βοηθήσει αμυντικά από την πλευρά του

ΚΟΝΡΑΝΤ ΝΤΕ ΛΑ ΦΟΥΕΝΤΕ: Κι αυτός έπαιξε προς το τέλος, έδειξε ότι έχει στοιχεία, αλλά είναι σίγουρα ανέτοιμος.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Μπήκε αλλαγή στις καθυστερήσεις και δεν είχε κάτι άξιο αναφοράς