Ο Χουάνγκ μίλησε για τον τραυματισμό του (vid)

Χαμηλών τόνων ο Χουάνγκ μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ ήταν καθησυχαστικός για τον τραυματισμό του.

Ο Χουάνγκ μίλησε για τον τραυματισμό του (vid)

Στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Χουάνγκ έκλεψε την παράσταση και άλλαξε την εικόνα της ομάδας του Πειραιά. Ο Νοτιοκορεάτης μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού απέφυγε τα μεγάλα λόγια, ενώ ήταν καθησυχαστικός για τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά ο Χουάνγκ μίλησε:

Για το πώς το έζησε: Είμαι πολύ ευτυχισμένος που κατάφερα να σκοράρω. Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου. Ανυπομονούσα για το πρώτο μου παιχνίδι μπροστά στους καταβλητικούς φιλάθλους μας. Πρέπει όμως, να συνεχίσουμε τη δουλειά γιατί έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα παιχνίδι για το οποίο ανυπομονώ μπροστά στον κόσμο μας που θα είναι πολύ περισσότερος.

Για το ότι ήταν πολύ άνετος με τους συμπαίκτες του: Δεν νιώθω 100% έτοιμος και ούτε έχω προσαρμοστεί. Προσπαθώ να προσαρμοστώ στην τακτική του προπονητή. Νομίζω ότι τα πήγα αρκετά καλά. Όπως είχα πει στην πρώτη μου συνέντευξη όσο περισσότερα παιχνίδια θα παίζω θα γίνομαι καλύτερος. Είμαι εδώ για να βοηθάω την ομάδα μου και να κάνω τον κόσμο ευτυχισμένο.

Για τον τραυματισμό του: Όχι δεν είναι κάτι σοβαρό. Ένιωσα ένα σφίξιμο, ένιωσα κούραση. Θα μπορούσα να συνεχίσω. Σκέφτηκα ότι επειδή δεν είμαι στο 100% ήταν προτιμότερο να μπει κάποιος άλλος. Βγήκα γιατί δεν μπορούσα να προσφέρω το 100%.