Κορμπεράν: «Πάμε για την πρόκριση στον Πειραιά» (vid)

Ο Κάρλος Κορμπεράν παραδέχτηκε ότι η ομάδα του έχει αρκετή δουλειά, ενώ τόνισε πως ο Χουάνγκ θα είναι πολύτιμος για τον Ολυμπιακό.

Κορμπεράν: «Πάμε για την πρόκριση στον Πειραιά» (vid)

Ο Κάρλος Κορμπεράν παραδέχτηκε ότι η ομάδα του έχει ακόμα αρκετή δουλειά, ενώ τόνισε πως ο Χουάνγκ θα είναι πολύτιμος για τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά ο Κάρλος Κορμπεράν μίλησε:

Για το αν θεωρεί δίκαιο το αποτέλεσμα: Μπήκαμε άσχημα στο παιχνίδι και δυσκολευτήκαμε να προσαρμοστούμε στην άμυνα. Η αρχή ήταν κακή για εμάς. όμως μέχρι το 65-70 η ομάδα βελτιώθηκε πολύ και δημιούργησε ευκαιρίες γι' ακόμα ένα γκολ.

Για τον Χουάνγκ: Ο Χουάνγκ έκανε ένα παιχνίδι ανάλογο των ικανοτήτων και των δυνατοτήτων που έχει. Απέδειξε ότι θα είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς.

Για τη ρεβάνς: Περιμένουμε τον Ολυμπιακό να μπει με όλους του τις δυνάμεις, να κάνει ένα καλό παιχνίδι. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο αυτή είναι η φιλοσοφία μας και πάμε για τη νίκη.

Για το αν τον ικανοποιεί η νοοτροπία της ομάδας: Νομίζω ότι η ομάδα δείχνει σημάδια βελτίωσης μέσα στα παιχνίδια. Πρέπει να δουλέψουμε πολλά για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουν οι προπονητές και οι παίκτες.