Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο «ΓΣΠ» τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα play off του Europa League και ο Κάρλος Κορμπεράν έκανε γνωστή την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην αποψινή αναμέτρηση.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού

Να σημειώσει την πρώτη του φετινή νίκη θέλει απόψε (20:00, CS1) ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει στο «ΓΣΠ» τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα play off του Europa League. Η ομάδα του Πειραιά θέλει να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης και παράλληλα να αλλάξει τη ψυχολογία της.

Ο Κάρλος Κορμπεράν δήλωσε και στη συνέντευξη Τύπου ότι θέλει η ομάδα του να έχει τη νοοτροπία του νικητή και να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε τον Βατσλίκ για να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του στην αποψινή αναμέτρηση. Ο Άβιλα θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Ρέαμπτσιουκ στο αριστερό. Σισέ και Μπα θα συνθέσουν και πάλι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στα χαφ ο Εμβιλά συμπαραστάτες αυτή τη φορά τον Χουάνγκ και τον Κούντε. Αυτό σημαίνει ότι ο Ζινκερνάγκελ μετατέθηκε στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ο Ραντζέλοβιτς θα παίξει δεξιά και ο Ελ Αραμπί στην επίθεση. Ο Μασούρας δεν τα κατάφερε τελικά κι έτσι ο Χουάνγκ θα κάνει το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα.