Ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα Λεμεσού για το ματς με τον Ολυμπιακό

Ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα Λεμεσού, Φάνος Κιννής, μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο τον Ολυμπιακό αλλά και τον νέο προπονητή. 

Ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα Λεμεσού για το ματς με τον Ολυμπιακό

Ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα, Φάνος Κιννής, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» για το παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

«Έχουμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά. Παίζουμε στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αποτέλεσμα που θα μας δίνει πιθανότητες ενόψει του δύσκολου επαναληπτικού. Ο Καταλά έχει ζήσει αρκετά χρόνια στην Κύπρο, ξέρει το μέγεθος του Απόλλωνα και τις φιλοδοξίες μας. Έχει πολλή όρεξη για δουλειά με στόχο να κρατήσει την ομάδα εκεί στην κορυφή. Ο Μακρίδης είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για οποιονδήποτε προπονητή τον έχει στο πλάι του και είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε κοντά μας», είπε αρχικά.

Για την ενίσχυση: «Έχουμε κάνει μια πολύ μεγάλη κουβέντα μαζί με τον προπονητή μας, είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το υλικό που έχει στη διάθεσή του. Σίγουρα, όμως, αν χρειαστεί κάποια μετεγγραφή θα την κάνουμε. Κάποιοι που ίσως δεν είναι στα πλάνα του προπονητή θα πρέπει να αποδεσμευτούν αλλά και να βρουν ομάδα, ευελπιστούμε ότι θα έχουμε εξελίξεις και σ’ αυτό το θέμα».

Για τον Ρομπέρζ: «Μένουν κάποια διαδικαστικά θέματα για το κυπριακό διαβατήριο. Αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντικό είναι να έχεις έναν ποδοσφαιριστή της ποιότητας του Ρομπέρζ και να μην λαμβάνει θέση ξένου στο ρόστερ».